De inchiriat vila 8 camere Oxford Gardens Pipera, Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov


ID: 107931
28 Martie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Oxford Gardens este considerat un ansamblu rezidential de lux, fapt datorat serviciilor adiacente furnizate viitorilor locatari. Dincolo de a asigura securitatea complexului in ansamblu, precum sia a fiecarui proprietar

Despre proiectul Oxford Gardens

Oxford Gardens cuprinde 204 proprietati exclusiviste, cu suprafata construita de 98.000 mp.

Suprafata totala a complexului Oxford Gardens este de 168,935 mp permitand o dezvoltare aerisita, cu spatii largi, cu locuri de parcare alaturi de spatii verzi comune frumos amenajate.

Vilele din cadrul ansamblului Oxford Gardens au arii cuprinse intre 350 mp si 650 mp (suprafete construite), la standarde deosebite si finisaje de lux.

Oxford Gardens, facilitati

Vilele complexului Oxford Gardens prezinta stil rafinat englezesc redat prin arhitectura, landscaping, finisaje si dotari. De asemenea, aspectul deosebit se evidentiaza prin piatra naturala, parchet masiv, baiele prin mobilier de imort Italia, bucatariile - aparate electrocasnice, iar terasele imbina piatra naturala cu lemn nobil.

La Oxford Gardens s-a pus accent si pe serviciile de lux; viitorii locatari vor avea la dispozitie un club privat de 5*... Clubul Oxford.

Cu o suprafata de 6.000 mp va oferi locuitorilor Oxford Gardens servicii relaxare; spa, aromatherapy, hammam plus sala de fitness, beaury center, restaurante si cafenele.

Locurile de recreere nu se opresc insa aici, Oxford Gardens mai propune si un parc tematic de aventura si de distratie (unic in Romania)... The Kingdom of Camelot.

Oxford Gardens, localizare

Ansamblul Oxford Gardens este amplasat intr-o zona de lux din nordul Capitalei, vis-a-vis de Scoala Americana. Este construit in armonie cu natura, bucurandu-se in acelasi timp de vecinatatea directa a padurii Baneasa, care ofera spatii verzi generoase asemanatoare cu gradinile englezesti.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 8
Nr. dormitoare 7
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2010
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 1
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Inchiriat Iancu Nicolae | Pipera - 8 Camere - ID:107931 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare