De vanzare Vilă modernă de lux cu 7 camere și piscină exterioară Iancu Nicolae British School Bucharest, Bucuresti / Ilfov

ID: 103063
21 Februarie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Vilă de lux cu vedere spre Pădurea Băneasa

Vilă foarte spațioasă, modernă și de calitate superioară, cu 7 camere. Această casă minunată, potrivită unei familii, are o suprafață construită de 432 mp și aproximativ 390 mp.

Situată în zona Iancu Nicolae Pipera în apropierea școlilor private

Living mare și luminos cu șemineu, 5 dormitoare dintre care unul la parter, o bucătărie open space complet utilată, 7 băi și mansardă open space de 75 mp cu vedere spectaculoasa spre pădure, spălătorie și două terase suplimentare de 55 mp în total.

Dormitorul/biroul de la parter are o baie privată și acces separat în exterior, într-o curte mică.

Proprietatea beneficiază de ferestre mari și uși de sticlă, favorizând pătrunderea luminii în toată casa, încălzire prin pardoseală cu sisteme de răcire și încălzire de ultimă generație, tavane înalte și o senzație caldă, confortabilă, de ”casă, dulce acasă„. 

Vila are finisaje și dotări de clasă premium: încălzire în pardoseală, aer condiționat, suprafețe vitrate generoase, uși glisante, sistem smart home, tâmplărie din aluminiu cu termopan, piscină încalzită, șemineu frumos, armonios integrat (cu lemne).

Grădina este foarte generoasă și este orientată spre sud, astfel beneficiază la maximum de lumină naturală. Piscină cu posibilitate de încălzire și gazon. Un loc motivațional pentru aceia dintre voi care doresc să creeze, să mediteze sau să se relaxeze, înconjurați de verdeață și liniște.

Cu garaj pentru 2 mașini (cu telecomandă) și alte 2 locuri de parcare în față.

Construită în 2019 pe un teren de 439mp, pe o stradă privata, între str. Iancu Nicolae și B-dul Pipera, cu vedere spre Pădurea Băneasa. Pe lângă faptul ca această vilă oferă confort interior de cea mai bună calitate este și situată într-una dintre cele mai bune zone ale capitalei, zona premium Iancu Nicolae Pipera.

Din această locație aveți acces ușor la principalele școli private internaționale (American International School of Bucharest, The British School of Bucharest, Cambridge School of Bucharest etc), grădinițe private, zone comerciale (Băneasa Shopping City, Jolie Ville Mall), supermarketuri, restaurante și cafenele minunate.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 7
Suprafață utilă 390 m² (3.333 EUR / m²)
Suprafață construită 432 m² (3.009 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 7
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2019
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 2
Gradină Privată
Total teren 439 m²
Amprenta la sol 176 m²
Parcare înăuntru 2
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila Moderna 7 Camere si Piscina Pipera de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne