LUXURIA DOMENII Residence proiect rezidential nou sector 1 Bucuresti

Piata Chibrit, Bucuresti

Anul: 2020
Descriere

Singurul proiect rezidențial care corespunde criteriilor BREEAM

Ansamblul Luxuria Residence a fost desemnat Best Upscale Project

Luxuria este un ansamblu rezidențial care atrage oameni de elită

Spațiile verzi din Luxuria Residence – o investiție de 500.000 de euro

Modern și exclusivist, LUXURIA Residence oferă un stil de viață select și un cadru de lux prin fiecare detaliu, de la plăcile din granit și din marmură, până la vitrajele, spațiile generoase, dotările și finisajele alese. Este primul ansamblu rezidențial din București, al cărui proiect a primit Certificarea BREEAM Excellent, fiind proiectat pentru a se încadra în clasa energetică A și în categoria de „clădiri verzi”. | Calitate și Sustenabilitate

Dezvoltare in 3 faze

Dezvoltarea proiectului a început în luna martie 2018. Faza I, care include 3 clădiri și însumează 232 de apartamente a fost finalizată, livrarea având loc în luna mai 2020.

A doua fază a ansamblului rezidențial cuprinde 4 clădiri cu 268 de apartamente, lucrările desfășurându-se în perioada septembrie 2018 – decembrie 2020. 

Ultima fază de dezvoltare este formată din 2 clădiri cu 130 de apartamente și se construiește în perioada martie 2019 – aprilie 2021.

Rafinament și Confort

Designul și arhitectura din LUXURIA Residence sunt expresia minimalismului și a modernității, îmbinate armonios cu principiile Feng Shui. Stilul arhitectural exterior emană rafinament prin liniile drepte, curate, fără ornamente excesive.

Câmpul vizual este îmbogățit de spațiile verzi exterioare, completat fiind de suprafețele vitrate generoase, care permit pătrunderea abundentă a luminii naturale. Terasele ample, cu suprafețe ce ajung până la 28 de mp, devin accesorii ornamentale spectaculoase. Studiile de însorire care stau la baza amplasamentului permit ca toate apartamentele să se bucure de lumina naturală în mod egal pe tot parcursul zilei.

Liniștea ce caracterizează LUXURIA Residence nu este tulburată de motoarele mașinilor. Parcările pentru rezidenți sunt exclusiv subterane, ceea ce înlătură în totalitate traficul rutier din interiorul ansamblului. Astfel, s-a obținut un spațiu în care domnește energia pozitivă și în care rezidenții pot experimenta arta de a trăi în armonie.

Designul inovator și adaptat nevoilor păstrează un standard ridicat al calității vieții, în care confortul este conceptul de bază. Construcția ansamblului are la bază calcule solide de rezistență, ce asigură o înaltă protecție antiseismică.

Potrivit Build Green, liderul pieței locale de consultanță în domeniul proiectării, dezvoltării și certificării construcțiilor durabile, în 2020, Luxuria este singurul proiect rezidențial care corespunde criteriilor BREEAM, cu ratingul Excellent. LUXURIA Residence - proiectat de la început pentru a se încadra în clasa energetica A și în categoria de „clădiri verzi”.

Nivelul BREEAM îmbunătățește bunăstarea locuitorilor clădirilor certificate, contribuind în același timp la protecția resurselor naturale. Eficiența clădirilor înseamnă sustenabilitate, soluții ecologice, calitatea construcțiilor, eficiența consumului și, implicit, reducerea costurilor.

Interioare selecte | Elegant. Select. Exclusivist.  Așa poate fi descris LUXURIA Domenii Residence. 

În ceea ce privește construcția, pereții despărțitori dintre apartamente sunt realizați din beton armat sau din cărămidă și au grosimea de 30 cm. Compartimentările interioare sunt realizate din sistem fonoizolant de gips carton dublu-placat, pe fiecare față, cu vată minerală. Fațadele sunt ventilate, cu placări moderne de tip fibrociment și sunt termoizolate cu vată bazaltică și tencuială siliconică, termosistem agrementat CERESIT. 

Spațiile comune și scările interioare sunt finisate cu plăci naturale din granit și marmură. Fiecare clădire este prevăzuta cu două lifturi silențioase, echipate cu tehnologie de ultimă generație. Apartamentele au pardoseala realizată din parchet triplu stratificat, iar băile și bucătăriile – din marmură. Obiectele sanitare din băi sunt mărci premium, precum Villeroy&Boch și Laufen. 

Camerele sunt spațioase, cu o înălțime generoasă de până la trei metri, completate cu finisaje premium. Pardoseala apartamentelor este realizată din parchet triplu stratificat, iar băile și bucătăriile au pardoseala din marmură. 

Băile sunt echipate cu obiecte sanitare premium, produse de Villeroy&Boch si Laufen. Confortul este oferit de încălzirea realizată uniform prin pardoseală, contorizată individual și controlată prin termostat, pe fiecare zonă de locuit. 

La rândul lor, apartamentele cu gradină respecta principiile Feng Shui. Plantele și zonele verzi împrospătează aerul și ajută energiile pozitive să ajungă în camerele ideal compartimentate. Fiecare detaliu conturează un cadru de locuire deosebit, care favorizează arta de a trăi cu stil.

Trecut - Prezent - Viitor

TRECUT 

Zona Domenii - Expoziției este una dintre cele mai vechi din București, împânzită de clădiri istorice ce ascund povești nespuse, uneori uitate. Numele cartierului este legat de perioada de dezvoltare corespunzătoare anilor 1920 - 1940, iar locuințele au fost dedicate elitei bucureștene a vremii. Istoria zonei Domenii are ancora în anul 1916, când o suprafață de 7 ha situată în extravilanul orașului, parte a Moșiei Herăstrău, a fost parcelată, iar primele loturi vândute angajaților din Ministerul Agriculturii și al Domeniilor (de aici și numele: Parcul Domeniilor). Cartierul este în sectorul 1 al capitalei, una din cele mai dorite zone de locuit atât în perioada interbelică, cât și în prezent. Vilele din „Parcul” Domeniilor au fost construite în stiluri arhitecturale diferite: neoromanesc, art deco, modernist, cubist/bauhaus. Tot în perioada interbelică se conturează și restul zonei de Nord a Capitalei cu Șoseaua Kiseleff, completată de Parcul Filipescu, Parcul Bonaparte, iar între actualul cartier Aviatorilor și Lacul Herăstrău, se conturează al treilea parc. Acesta este un punct forte al ansamblului LUXURIA: un „parc” situat între primele trei cele mai vechi parcuri ale capitalei. Citește mai multe, pe blog. 

PREZENT

În prezent, zona Domenii – Expoziției devine noul pol de business al Bucureștiului și atrage investiții din domeniul noilor tehnologii. Pe lângă dezvoltarea economică a zonei, LUXURIA Residence vine ca un răspuns firesc la cererea de locuințe premium din zonă. Trendul ascendent și cererea constantă de apartamente noi ce corespund celor mai înalte standarde de locuire actuale se vor menține și în anii următori, iar din această perspectivă investiția într-o locuință în sectorul 1 este o oportunitate unică. Clădiri somptuoase acaparează zona Expoziției, configurând un Manhattan autohton: Expo Business Park (38.000 mp), Ana Towers (35.000 mp), City Rose Park, Central Park Residencial și Atenor, proiect ce va fi dezvoltat pe un teren de 11.500 metri pătrați, însumând 46.900 metri pătrați spații de birouri.

VIITOR 

Până la sfârșitul anului 2021, în zona Expoziției - Romexpo ar putea fi construiți aproximativ 156.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasă A și aproximativ 1.500 de locuințe noi, în cele patru proiecte care au primit deja autorizații de construire. La acestea se vor adăuga proiecte mixte aflate în fază de planificare, ce ar mai putea aduce încă 100.000 metri pătrați de birouri și alte peste 1.000-1.500 locuințe, în următorii 5-10 ani. Pe lângă compania Impact, condusă majoritar de Gheorghe Iaciu, zona Expoziției a atras, ca un magnet, o serie de proiecte pertinente, cu perspectivă de viitor, care ridică nivelul zonei și conferă încredere în valoarea investițiilor imobiliare.

Dă frâu liber personalității tale, trăiește-ți emoțiile la intensitate maximă și lăsa-te inspirat de frumosul din jurul tău! Bucură-te de atmosfera vibrantă din LUXURIA Residence! Aici eleganța este mai mult decât o aparență. Este o stare de spirit, o expresie a personalității, un context de locuire la nivel de artă, care atrage o comunitate elevată. | Pășește în Atmosfera Luxuria

Un parc între parcuri

Situat între parcurile Herăstrau, Bazilescu și Kiseleff, LUXURIA Residence va beneficia de un parc propriu, ce va ocupa 2.500 mp, dintr-o suprafață totală de 9.650 mp de spații verzi.

Multicolor și înmiresmat, Parcul LUXURIA va acomoda grădini tematice deosebite, de care rezidenții se vor bucura în orice anotimp. Trecerea dintr-o grădina în alta se face armonios, acestea fiind delimitate de arbori multicolori, special aleși, cu rol de protecție fonică și barieră naturală în calea poluării. 

Un rol foarte important, atât din punct de vedere estetic, cât și pentru sănătate, îl au fântânile din ansamblu. Studiile recente arată că sunetul de apă curgătoare contribuie la relaxare și la eliminarea stresului, ajutându-ne să ne detensionam și să ne detașăm de zgomotul puternic al orașului. Datorită parcului, ansamblul rezidențial LUXURIA Residence va avea mereu o oază de liniște pentru cei care simt nevoia unei plimbări în aer liber.

La intrarea în LUXURIA te întâmpină recepțiile primitoare și elegante. Ansamblul are o recepție centrală și altele secundare. Atmosfera primitoare este dată de mobilierul cu design deosebit și finisajele din placaje naturale, de cea mai bună calitate: marmură și granit. | Recepții

Lounge

Lounge-ul pentru rezidenți este un spațiu gândit să stimuleze interacțiunea și relaxarea. 200 mp - locația potrivită să te delectezi cu o carte bună sau să te deconectezi de la activitățile zilnice.

Aici este locul perfect pentru a savura o cafea în compania plăcută a membrilor care alcătuiesc comunitatea LUXURIA și a face networking. Este în puterea rezidenților să dezvolte împreună Arta de a trăi cu stil. 

Odată cu trendul Work from Home, lounge-ul este o variantă pentru cei care doresc un spațiu în care să lucreze remote, pentru a varia atmosfera de acasă. 

Luxuria este un ansamblu rezidențial care atrage oameni de elită, cu venituri mari, ceea ce înseamnă că interacțiunea cu ceilalți rezidenți poate fi startul unei noi colaborări frumoase.  

Desfășurată în lounge-ul select din Luxuria, o întâlnire de afaceri poate conduce spre succes. 

Serviciul de recepție este disponibil 24/24, atât pentru rezidenți, cât și pentru vizitatori. Astfel, toate punctele de acces către locuințe sunt perfect securizate, pentru ca tu să te simți în siguranță. 

Centre de fitness

Sala de sport te va ajuta să ai un stil de viață sănătos și activ. Indiferent de programul tău, poți face mișcare sau gimnastică în orice moment al zilei, într-un centru de fitness modern, dotat cu echipamente de ultimă generație.

Totul, ca tu să îți începi ziua plin de energie și vitalitate. Îți va fi foarte ușor să îți păstrezi tonusul zilnic de acum înainte, sub atenta supraveghere a celor mai buni instructori. Frecventarea sălii de fitness este o modalitate să te menții în formă și să cunoști membrii comunității. 

Locuri de joacă

Siguranța copiilor este foarte importantă. De aceea, locurile de joacă sunt păzite și bine organizate, pe grupe de vârstă. Spațiile dedicate jocului sunt plasate într-un cadru natural, atent ales în interiorul ansamblului, ferite de aglomerația stradală, unde nu există riscul interacțiunii cu autoturismele, parcările fiind exclusiv subterane.

Locurile de joacă vor fi amenajate cu echipamentele cea mai bună calitate, într-un stil atractiv pentru copii, menit să îi stimuleze, să îi ajute să socializeze cu ușurință și să își consume energia într-un mod sănătos. În Luxuria, copiiilor le este garantată plăcerea distracției în aer liber, dar și siguranța de care au nevoie.

Locație

Poziționat la intersecția dintre Domenii și Expoziției, în Sector 1, București, între Bulevardul Expoziției și Strada Aviator Popișteanu, LUXURIA Residence este locul din care ai o perspectivă spectaculoasă asupra orașului.

Zona Expoziției - Domenii este una foarte bine cotată, iar învecinarea cu zona Expoziției constituie un plus. Împreună, formează un areal reprezentativ prin noile centre comerciale și de business nou-înființate, motiv pentru care este la acest moment cea mai dorită zonă rezidențială a Capitalei.

Din LUXURIA Residence te conectezi usor la centrele de interes ale orașului:

 • Metrou 1 Mai - 2 min
 • Piata Presei - 3 min
 • Piata Domenii - 4 min
 • Parc Herastrau - 5 min
 • Parcul Kiseleff - 9 min
 • Piața Victoriei - 10 min
 • Gara de Nord - 10 min
 • Parc Bazilescu - 11 min
 • Aeroportul Otopeni - 17 min

Centre de business, Educație, Cultură, Sănătate

 • Centre de business
 • Casa Presei Libere  
 • City Gate 
 • Ana Tower  
 • Bucharest Business Park
 • Ubisoft
 • Expo Business Park
 • GTC Offices

Hoteluri

 • Swissôtel by Niro Investment Group  

Centru multifuncțional

 • Centru cultural -artistic, retail & office by Iulius Group  

Educație

 • Grădinița Avenor
 • Școala Gimnazială Sfântul Nicolae
 • Colegiul Național Aurel Vlaicu
 • Școala Europeană
 • SNSPA - Școala Națională de Studii Politice și Administrative
 • Universitatea Romano - Americană
 • Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară

Sănătate & Întreținere

 • Clubul Diplomatic
 • Hotel Domenii Plaza – Business & Wellness
 • Spitalul Elias
 • Medlife - Life Memorial Hospital
 • Regina Maria Băneasa 

Apartamente

Apartamente premium din LUXURIA Residence se întind pe suprafețe de la 54 mp până la 290 mp, au design modern, și finisaje realizate cu materiale de excepție, toate selectate pentru a oferi o experiență selectă, care favorizează arta de a trăi cu stil.

Atmosfera de exclusivitate și siguranță, întărită și de standardul ridicat al construcției, confirmă că Luxuria este o adevărată adresă a succesului. 

Alte proiecte de referință ale dezvoltatorului IMPACT 

IMPACT

De la înființarea sa din 1991, compania IMPACT a fost clasată pe piața imobiliară din România drept o companie inovatoare. IMPACT este primul dezvoltator imobiliar după perioada comunistă, companie fondată cu capital 100% românesc. În 1996, compania a fost listată la Bursa de Valori București („BVB”), IMPACT fiind primul reprezentant al sectorului de dezvoltare imobiliară și construcții listat la Bursa de Valori. În 2006, acțiunile companiei au fost promovate la prima categorie a Bursei și în 2015 la categoria Premium.

 IMPACT are în portofoliu proiecte sustenabile, de referință pe piața imobiliară din România. 

GREENFIELD 

Situat în Sectorul 1 al Bucureștiului, în vecinatatea Pădurii Băneasa, Greenfield Băneasa aduce o combinație unică de arhitectură modernă minimalistă, stil de viață excepțional și un peisaj natural spectaculos. Locația unică, reprezentată de un mediu liniștit și calitatea superioară a aerului, caracteristici identificate de regulă într-un oraș de munte cu o altitudine de peste 1000 m, fac din Greenfield Băneasa locul ideal pentru familii cu copii, iubitorii de activități în natură și, în general, pentru oamenii interesați de un stil de viață sănătos.

BOREAL PLUS 

La Nord de Constanța, lăsând în urmă agitația și poluarea orașului s-a ridicat complexul rezidențial Boreal unde și-au început o nouă viață 150 de familii. În imediata vecinătate, BOREAL PLUS începe să prindă contur. Fiecare familie are nevoie de un loc în care să se dezvolte, să viseze, să-l numească ACASĂ. Exact ce oferă Boreal Plus: un mediu minunat în care familiile se dezvoltă, în perfectă armonie cu natura.  

Taguri

 • BREEAM
 • parc interior Luxuria
 • facilitati
 • apartamente premium in Luxuria
 • apartamente 2 camere in Zona Domenii - Expozitiei
 • apartamente de vanzare in Zona de Nord
 • apartamente de 3 camere
 • apartamente cu discount in Nord
 • apartamente premium
 • apartamente in zona Domenii - Expozitiei
 • apartamente bine construite
Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Violetta Tudorache
Violetta
Tudorache
Isfahan Doekhie
Isfahan
Doekhie
Sună-ne

Apartamente, case/vile de inchiriat


de inchiriat apartament 2 camere #122087 - BLISS Imobiliare ID: 122087 - 21 July 2024

De inchiriat apartament 2 camere
LUXURIA DOMENII Residence, Expozitiei, Bucuresti

900 EUR +TVA / lună
 • Apartament
 • Etaj 1 / P+11
 • 2 Camere
 • In bloc
 • 59 m²
 • Construit 2020
de inchiriat apartament 2 camere #113583 - BLISS Imobiliare ID: 113583 - 21 July 2024

De inchiriat apartament 2 camere
LUXURIA DOMENII Residence, Expozitiei, Bucuresti

750 EUR +TVA / lună
 • Apartament
 • Etaj 3 / P+11
 • 2 Camere
 • In bloc
 • 59 m²
 • Construit 2020
de inchiriat apartament 3 camere #110246 - BLISS Imobiliare ID: 110246 - 21 July 2024

De inchiriat apartament 3 camere
LUXURIA DOMENII Residence, Expozitiei, Bucuresti

1.200 EUR / lună
 • Apartament
 • Etaj 10 / P+11
 • 3 Camere
 • In bloc
 • 110 m²
 • Construit 2020

Apartamente, case/vile de vanzare


de vanzare apartament 3 camere #110246 - BLISS Imobiliare ID: 110246 - 21 July 2024

De vanzare apartament 3 camere
LUXURIA DOMENII Residence, Expozitiei, Bucuresti

285.000 EUR
 • Apartament
 • Etaj 10 / P+11
 • 3 Camere
 • In bloc
 • 110 m²
 • Construit 2020