Anul: 2010
Descriere

Situat în zona de Nord a Bucurestiului, UpGround este un proiect rezidenţial ce promoveaza un nou concept de stil de viata.

Cu o arhitectura moderna, finisaje de foarte buna calitate si apartamente spatioase, UpGround aduce aproape de tine toate facilitatile zilnice necesare.

Proiectul imobiliar Upground a aparut din dorinta de a le oferi clientilor apartamente spatioase cu o priveliste imbatabila, dar si un raport optim calitate-pret. Astfel, un apartament de 2 camere porneste de la o suprafata construita de 91 mp, in timp ce un apartament de 3 camere are o suprafata construita minimă de 115 mp. Spatiul generos al apertamentelor Upground ofera libertatea la care aspiram cu totii, cu toate avantajele care deriva din asta.

Accesul in fiecare scara se face prin receptia proprie, unde este prezent in permanenta personal de paza profesionist. Spatiul verde din cadrul complexului beneficiaza de iluminat ambiental.

Accesul in complex este restrictionat prin intermediul barierelor, supravegheate in permanenta de personalul de paza. Accesul in parcarea subterana este dotat cu rampe degivrate.

Proiectul este format din doua blocuri cu cate 4 scari, cu un regim de inaltime 3S+P+16, si ofera diverse tipuri de apartamente cu 2, 3, sau 4 camere, precum si apartamente tip duplex si penthouse. Special pentru a satisface exigentele clientilor care apreciaza spatiul si intimitatea deopotriva, exista un numar maxim de 5 apartamente pe nivel, fiecare scara fiind dotata cu cate 2 lifturi marca Schindler si 2 scari de urgenta.

Cumulat, cele 2 cladiri de locuinte insumeaza 571 de apartamente spatioase si peste 1.000 de locuri de parcare in cele 3 subsoluri special amenajate. Astfel, scapi de grija locului de parcare, unul din principalii factori de stres din Bucuresti, precum si de neplacerea deszapezitului pe timpul iernii. Cu Upground, ai viata simpla si frumoasa pe care ti-ai dorit-o!

Situat in proximitatea celor mai cautate spatii verzi si de agreement din Bucuresti (parcurile Herastrau, Floreasca, Lacul Tei), ansamblul rezidential Upground e aproape de toate lucrurile care conteaza pentru tine. WorldClass UpGround, unul dintre cele mai mari cluburi de fitness si spa din tara, restaurantele Q`s Inn sau Cervo, cafeneaua Starbucks, supermarketul Mega Image, toate sunt acum mai accesibile ca niciodata.

De asemenea, in cadrul ansamblului Upground, se mai afla gradinita Junior School, curatatoria Top Clean, sucursale Bancpost, BRD, Banca Romaneasca si Marfin Bank. In plus, la capatul unei plimbari mai scurte de 10 minute de mers pe jos, se afla Promenada Mall si cea mai importanta zona de birouri din Bucuresti, in care gasim cladiri precum Globalworth Tower, Sky Tower, Nusco Tower sau Green Court.

Astfel, Upground aduce in cartierul tau toate obiectivele care fac parte din itinerariile tale zilnice, reducând la maximum timpul petrecut in trafic si eliminand complet din peisajul tau cotidian factorii de stres inutili. Intr-un minut iti faci cumparaturile, in 10 minute de mers pe jos ajungi la locul de munca, iar in 10 minute de mers cu masina iti savurezi cafeaua sau cinezi in cele mai bine cotate locatii ale capitalei.

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Violetta Tudorache
Violetta
Tudorache
Isfahan Doekhie
Isfahan
Doekhie
Sună-ne

Apartamente, case/vile de vanzare


de vanzare apartament 2 camere #48824 - BLISS Imobiliare ID: 48824 - 21 July 2024

De vanzare apartament 2 camere
Upground Estates, Fabrica de Glucoza, Bucuresti

189.000 EUR
 • Apartament
 • Etaj 4 / 3S+P+16
 • 2 Camere
 • In bloc
 • 100 m²
 • Construit 2017
de vanzare apartament 2 camere #121748 - BLISS Imobiliare ID: 121748 - 21 July 2024

De vanzare apartament 2 camere
Upground Estates, Fabrica de Glucoza, Bucuresti

165.000 EUR
 • Apartament
 • Etaj 5 / P+16
 • 2 Camere
 • In bloc
 • 66 m²
 • Construit 2011