De inchiriat Apartament cu 2 camere situat pe malul lacului Floreasca One Floreasca Lake I, Herastrau, Bucuresti

950 EUR +TVA / lună
ID: 82999
10 June 2024
Descriere

Apartament complet mobilat si utilat, la etaj intermediar

Descoperă un apartament deosebit cu 2 camere, situat în prestigiosul ansamblu rezidențial One Floreasca Lake. Acest apartament modern, format dintr-un living spațios și un dormitor confortabil, este completat de o bucătărie bine echipată și o baie elegantă.

Situat la o distanta de 8 minute de mers pe jos de statia Aurel Vlaicu

Cu o suprafață utilă de 57 mp, apartamentul oferă un spațiu generos și eficient utilizat, perfect pentru un stil de viață contemporan. Situat la etajul 1 al unei clădiri de 5 etaje, construită în anul 2015, această locuință beneficiază de toate avantajele unei construcții noi, cu finisaje de calitate și dotări moderne.

Un mare avantaj al acestui apartament este locul de parcare subteran, asigurându-ți confort și siguranță pentru automobilul tău.

Locuind în ansamblul One Floreasca Lake, vei avea acces la toate facilitățile unei zone exclusiviste a Bucureștiului. Restaurante de top, clinici private, parcuri, zone de relaxare, săli de sport, grădinițe și școli sunt toate la îndemâna ta, oferindu-ți un stil de viață confortabil și rafinat.

Nu rata ocazia de a te muta într-un apartament modern, situat într-o locație de invidiat. Contactează-ne pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 57 m² (17 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2015
Dispunere 1S+DS+HP+5
Etaj 1
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 2 Camere de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare