De vanzare garsoniera Iancu Nicolae Jolie Ville , Bucuresti / Ilfov

430 EUR / lună
74.999 EUR
ID: 120697
21 June 2024
Descriere

Studio-ul dublu se afla in zona Iancu Nicolae, situata strategic intre ZOO Baneasa si Jolie Ville. Acesta este amplasat la mansarda unui imobil cu parter, patru etaje si mansarda, construit in 2012 si complet renovat in 2023. Este oferit complet mobilat si utilat, inclusiv cu electrocasnice moderne pentru confortul maxim al rezidentilor.

Localizarea in zona Iancu Nicolae nu doar ca ofera un acces facil catre punctele de interes din nordul Bucurestiului, dar beneficiaza si de un cadru linistit si verde, perfect pentru cei care apreciaza atmosfera de resedinta, dar cu acces rapid catre facilitatile urbane.

Studio-ul dublu este ideal pentru cei care cauta un spatiu contemporan, bine pozitionat si complet echipat, fiind o alegere excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de confortul si functionalitatea unei locuinte modernizate recent.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 1
Suprafață utilă 33 m² (2.273 EUR / m²)
Suprafață construită 45 m² (1.667 EUR / m²)
Tipul apartamentului Garsoniera
Anul renovării 2023
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2008
Dispunere P+4
Etaj Mansarda
Lift Nu
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Garsoniera de Vanzare Iancu Nicolae | Pipera - ID:120697 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare