De vanzare Vila de lux cu parter, etaj și mansardă în zona premium Băneasa Jandarmerie, Bucuresti

620.000 EUR

În colaborare cu o altă agenție

ID: 122019
17 June 2024
Descriere

Spații generoase și finisaje elegante, ideală pentru o viață confortabilă

Vila P+1E+M este amplasata pe un teren de 450 mp, are o amprenta la sol de 119 mp si o curte libera in suprafata de 331 mp la doar 500 de metri de frumoasa Padurea Baneasa.

Acces facil din Șoseaua Ionescu Sisesti și DN1, o oază de liniște și rafinament

- Parterul : Living + dining 48.5 mp, bucatarie 10.72 mp, dormitor de oaspeti 18.66 mp, terasa L 24 mp, baie, camera depozitare sub casa scarii, hol

- Etajul: hol, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, 1 baie, 2 dormitoare, 1 birou, 1 terasa, 1 balcon

- Mansarda: 1 living, 1 birou, camera tehnica, 2 desssing-uri, 2 spatii depozitare

Aceasta vila uimitoare are o dechidere de 27 m la o strada privata de servituate, zona rezidentiala premium si exclusivista in care poate fi intalnita arhitectura moderna si luxoasa cat si un front stradal de 29 m, oferindu-i in plus avantajul de a putea fi achizitionata si ca investitie.

Vila este imprejmuita de un gard de lemn, dublat de un gard viu de tuia, cu inaltimea de peste 3 m care asigura intimitate si securitate, oferindu-va un refugiu linistit de agitatia vietii de oras, ceea ce o face sa fie locul perfect pentru a va relaxa si a va destinde in timpul lunilor fierbinti de vara. Terasa este realizata din lemn de brad si este dispusa in forma de L cu o suprafata de 24 mp, separand locul de servit masa, de zona de relaxare, generos incadrata de canapele danad o nota de confort si relaxare si oferind priveliste catre gradina. La intrarea in gradina veti fi intampinati de o serie de culori si parfumuri vibrante de la diferitele flori si plante, inclusiv trandafiri, magnolii, liliac si pomi fructiferi, cum ar fi ciresul si marul.

Vila este usor accesibila atat din Şoseaua Ionescu Sisesti, cat si din DN1, fiind astfel convenabila atat pentru rezidenti, cat si pentru vizitatori.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 8
Suprafață utilă 272 m² (2.279 EUR / m²)
Suprafață construită 315 m² (1.968 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
Dispunere
Nr. balcoane 1
Parcare înăuntru 2
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de lux in Zona Exclusivista Iancu Nicolae de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne