Immofinanz și Speedwell semnează contracte de vânzare pentru două terenuri din portofoliul Adama

6 July 2018 • Uncategorized

Immofinanz și Speedwell semnează contracte de vânzare pentru două terenuri din portofoliul Adama

Cristian Matache - 18 iunie 2018

Immofinanz, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din România, a progresat cu vânzarea portofoliului de terenuri ale companiei rezidențiale Adama. Cele două proprietăți situate în zona de Nord a Bucureștiului au o suprafață totală de peste 50.000 mp și au fost vândute către Speedweel Real Estate Development.

“Suntem încântați că am finalizat o nouă etapă în strategia noastră de a vinde proprietăți care nu se identifica cu portofoliului nostru office și de retail. Vom continuă procesul de vânzare pentru portofoliul extins de terenuri premium detinut de Adama, terenuri care sunt potrivite în special dezvoltărilor rezidențiale”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations pentru IMMOFINANZ România.

Speedwell a cumpărat cele două terenuri situate pe stradă Jandarmeriei. Compania este un dezvoltator imobiliar cu servicii complete, cu focus pe Europa de Est și în special România.

Cele două proprietăți fac parte din ansamblul Jandarmeriei Residence și din complexul Jandarmeriei Office. Prima proprietate are o suprafață de aproximativ 25.268 mp, iar cel de-al doilea teren este în jur de 25,721 mp. Părțile au căzut de acord să nu dezvăluie alte detalii despre tranzacții.

“Terenurile de pe stradă Jandarmeriei reprezintă veriga lipsa în completarea portofoliului rezidențial Speedwell pe segmentul premium de piață. Dimensiunea proiectului va permite creșterea calității convieturii în centrul orașului. Terenurile în sine vor fi deservite de facilități precum centre de retail, de relaxare și zone office în vecinătatea directă. Una dintre aceste zone office este reprezentată de noul proiect de birouri Speedwell situat pe DN1”, a declarant Didier Balcaen, General Manager Speedwell.

Alte terenuri situate în București sunt în proces de vânzare și vor fi vândute în perioada următoare.

Sursa: Constructiv