Cartierul Herastrau - zona exclusivista rezidentiala - BLISS Imobiliare

21 July 2021 • Real estate

Cartierul Herastrau - zona exclusivista rezidentiala - BLISS Imobiliare

BLISS Eyes in the Sky Herastrau Bucharest Video

Mai multe detalii despre apartamente si vile veti gasi pe site-ul BLISS Imobiliare:

Apartments for rent | Apartments for sale | Villas for rent | Villas for sale

Cartierul Herastrau este situat in Sectorul 1 al Capitalei.

Una dintre cele mai exclusiviste și râvnite zone din București este zona Herăstrău - nu este doar un cartier pentru locuinta ta ideală, ci și un stil de viață. Marginit de cartierele Floreasca, Aviatiei și Baneasa, zona Herăstrăului devine un reper al bunului gust și al luxului.

Localizat în partea de Nord a capitalei, departe de zgomot și poluare, este un cartier prietenos, cu multe spații verzi: Parcul și Lacul Herăstrău, Lacul Floreasca, Lacul Băneasa, Parcul Regele Mihai I, etc.

Parcul și Lacul Herăstrău - cel mai mare parc din capitală - este renumit pentru restaurantele și cafenelele sale; zona facilitează și încurajează sporturile în aer liber și activitățile de relaxare, fiind un mediu sigur și minunat pentru familiile cu copii.

Cartierul Herăstrău este cunoscut pentru institutiile de învățământ de top, grădinițele, cluburile sociale și sportive, dar și centrele comerciale: Promenada Mall, Romexpo, zonele Piața Domenii și Floreasca din imediata apropiere, cu magazine și restaurante unice si atragatoare.

Numeroase centre de afaceri sunt situate în imediata apropiere, precum Business District Pipera (la câțiva pași distanță de metrou Pipera) și Floreasca Promenade District Center (o mică plimbare de la metroul Aurel Vlaicu).

O promenadă liniștită de-a lungul bulevardelor și parcului va dezvalui multe restaurante luxuriante: Biutiful By The Lake, Nuba Summervibes, Hard Rock Cafe, Berăria H, Maison des Crêpes Aviatorilor etc.

Zona Herastrau beneficiază de acces facil la toate mijloacele de transport în comun și, în jurul acesteia, sunt adunate toate punctele de interes ale orașului, fiind una dintre cele mai exclusiviste și mai sigure zone din partea de Nord a Bucureștiului.

Nu în ultimul rând, zona Herăstrăului beneficiază de acces rapid la importante artere care traversează orașul, precum Calea Floreasca, Bulevardul Aviatorilor, Bulevardul Kiseleff, dar si transport public, în special stația de metrou Aviatorilor & Aurel Vlaicu, traversată de magistrala M2.