IMPACT finalizează ansamblul Luxuria Residence din zona Expoziției

9 September 2021 • Article

IMPACT finalizează ansamblul Luxuria Residence din zona Expoziției

Luxuria Residence proiect: https://blissimobiliare.ro/en/residential-project-luxuria-domenii-residence-expozitiei-bucharest-688


Proprietati de inchiriat in Luxuria Residence: https://blissimobiliare.ro/en/apartments-houses-for-rent/luxuria-residence-bucharest/397828


Proprietati de vanzare in Luxuria Residence: https://blissimobiliare.ro/en/apartments-houses-for-sale/luxuria-residence-bucharest/397829


Impact Developer & Contractor, primul dezvoltator imobiliar din România listat la Bursa de Valori București, finalizează ultima fază a ansamblului Luxuria Residence, proiectul upper class din Expoziției, noul pol de business al capitalei. Luxuria Residence devine, astfel, prima comunitate urbană din zonă.

Cea de-a treia și ultima fază de dezvoltare a ansamblului cuprinde 130 de unități de tip studio, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și duplex-uri, dispuse în două clădiri cu 8, respectiv 11 etaje. Acestea sunt completate de 1.064 de metri pătrați de spații verzi, loc de joacă pentru copii și 135 de locuri de parcare exclusiv subterane.

Odată cu finalizarea ultimei etape de dezvoltare, Luxuria Residence devine primul ansamblu rezidențial finalizat din zona Expoziției. Întregul condominiu este format din 9 clădiri ecologice, cu 630 de apartamente de calitate superioară, 728 de locuri de parcare subterane, 9.650 de metri pătrați de spații verzi, centru de fitness, lounge și recepție.

„Luxuria Residence vine ca un răspuns firesc la cererea de locuințe upper class într-o zonă efervescentă, devenită recent noul pol de business al Bucureștiului. Suntem mândri să dezvoltăm prima comunitate urbană durabilă din Expoziției, care beneficiază de un aer mai curat și de un stil de viață sănătos, datorită clădirilor ecologice, construite la standarde de sustenabilitate BREEAM Excellent, precum și facilităților oferite.”, a declarat Tinu Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Luxuria este primul proiect rezidențial din București proiectat pentru a obține certificarea BREEAM Excellent, cea mai importantă metodă de evaluare a durabilității pentru proiecte de clădiri și infrastructură. Procesul complex de certificare recunoaște valoarea proiectului pe toată durata ciclului de viață construit, evaluând sustenabilitatea soluțiilor din proiecte pentru o serie de categorii: energie, sănătate și bunăstare, inovație, utilizarea terenurilor, materiale, managementul construcției, poluare, transport, managementul apei și al deșeurilor. Factorii cei mai importanți evaluați sunt designul integrat în mediul înconjurător, reducerea emisiilor de carbon, durabilitatea și rezistența proiectelor, consumul redus de energie, adaptarea la schimbările climatice, protejarea mediului înconjurător și a biodiversității.

Datorită arhitecturii contemporane, proiectul Luxuria Residence a obținut recunoașterea International Property Awards, acesta fiind distins cu premiul Architecture Multiple Residence – Romania, pe regiunea europeană, în cadrul competiției desfășurate anul trecut.


Sursa articolului: https://www.rezidential.net/impact-finalizeaza-ansamblul-luxuria-residence-din-zona-expozitiei/