Trei asociaţi aşteaptă autorizaţia de construire pentru a ridica un bloc cu 75 de apartamente lângă pasajul Mărăşeşti din Capitală

12 September 2018 • Real estate

Trei asociaţi aşteaptă autorizaţia de construire pentru a ridica un bloc cu 75 de apartamente lângă pasajul Mărăşeşti din Capitală

Alina Elena Vasiliu

Un fost angajat al firmei de consultanţă imobiliară Vitalis Consulting s-a asociat cu alţi doi parteneri şi vor să facă împreună un proiect rezidenţial cu 75 de apartamente în Bucu­reşti, în apropiere de Piaţa Unirii.

Adrian Stoichină, Andrei Moanţă şi dezvoltatorul proiectului de locuinţe Prima Residence din Oradea spun că proiectul va fi gata în următorii doi ani.

„Investiţia totală în proiect va fi de aproximativ 8,5 milioane de euro şi va fi asigurată parţial din sursele proprii ale asociaţilor şi parţial din finanţare bancară. Execuţia proiectului urmează să înceapă în circa o lună de zile, iar livrarea este planificată pentru perioada primăvară-vară a anului 2020“, spune Adrian Stoichină, manager tehnic şi asociat în proiectul Boemia Apartments. Ansamblul se află pe bulevardul Mărăşeşti, la nr. 125, în apropiere de Splaiul Unirii şi de pasajul Mărăşeşti, în spatele unui magazin Mega Image. Terenul a fost cumpărat anul trecut de la o persoană fizică. Investitorii aşteaptă încă autorizaţia de construire pentru a putea demara lucrările."

Sursa: Ziarul Financiar