Greenfield Cartierul Platanilor

Baneasa Padure, Bucuresti

Anul: 2016
Descriere

Greenfield Baneasa este oaza ta de liniste si relaxare. Intr-un cadru natural veritabil, cu o arhitectura contemporana, definita de linii clare si suprafete netede, fara detalii complicate, ansamblul ofera finisaje impecabile, dotari si facilitati multiple rezidentilor sai.

Ansamblul Platanilor, pe o suprafata de 10 ha cuprinde peste 900 de apartamente cu una, doua, trei si patru camere, in 39 de blocuri.

Ansamblul Salcamilor si Ansamblul Platanilor, aduc pe piata un mix de apartamente cu 2, 3 si 4 camere, a caror suprafata construita variaza intre 60 mp si 124 mp, cu terase pentru apartamentele situate la etaj si gradini pentru apartamentele de la parter.

Designul apartamentelor are la baza un concept modular de separare a spatiilor functionale, cum ar fi bucataria, crearea de spatii fluide, armonioase, camerele fiind conectate prin holuri ample si maximizarea luminozitatii prin suprafete vitrate generoase si atent pozitionate.

Liniile curate si designul contemporan, conturat de spatiile ample si luminoase, iti lasa libertatea de a-ti exprima stilul personal, modeland si amenajand spatiul dupa propriul gust.

Toate apartamentele beneficiaza de centrala termica moderna, de incalzire prin pardoseala, finisaje si executie de inalta calitate.

Spatiile comune si scarile interioare sunt finisate cu placi naturale si sunt prevazute cu lifturi silentioase de ultima generatie.Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Violetta Tudorache
Violetta
Tudorache
Isfahan Doekhie
Isfahan
Doekhie
Sună-ne

Apartamente, case/vile de vanzare


de vanzare apartament 3 camere #84197 - BLISS Imobiliare ID: 84197 - 4 Martie 2024

De vanzare apartament 3 camere
Greenfield Cartierul Platanilor, Baneasa Padure, Bucuresti

157.000 EUR
  • Apartament
  • Etaj 4 / P+5
  • 3 Camere
  • In bloc
  • 94 m²
  • Construit 2019