Despre BLISS Imobiliare

BLISS Imobiliare

BLISS imobiliare este activa în piata imobiliara din Romania din anul 2006. Suntem o agenție de consultanta imobiliare profesionista și de incredere, care înțelege ce isi doreste și ce așteaptări are piața. Fiind pe piață din 2006 dovedește caracterul etic și profesionalismul nostru.

Mulți oameni, cumpărători, chiriași, proprietari și vânzători și-au atins obiectivele cu ajutorul BLISS Imobiliare. 

Expertiza noastră cuprinde intermedierea tranzactilor de închiriere, vânzare și cumpărare in segmentul rezidențial, birouri și terenuri. În plus, oferim servicii de administrare a proprietății, consultanță de investitii imobiliare și evaluarea proprietatilor.

Clienții noștri variază de la persoane fizice, companii, expați, străini și români. Vorbim română, engleză, olandeză și spaniolă! 

Contactați-ne pentru mai multe informații la 0040 (0) 729 005 624 sau trimiteți-ne un e-mail la contact@blissimobiliare.ro

De ce să lucrati cu BLISS când căutați să vă cumpărați sau să închiriați o proprietate? 

 • Ne pasă și vrem să vă oferim cea mai bună proprietate care vă satisfaca dorintele si sa indeplineasca cerintele dumneavoastra! 
 • Suntem profesioniști, serioși și de încredere!
 • Avem experiență în găsirea și furnizarea de proprietăți potrivite pentru dumneavoastra. Facem acest lucru încă din 2006 și am asistat mulți clienti la găsirea proprietății dorite!
 • Avem portofoliul cel mai extins de pe piața cu proprietati disponibile pentru vânzare sau închiriere. De asemenea, colaborăm cu o rețea vastă de agenți imobiliari și avem acces la ofertele lor.
 • Am dezvoltat propria noastră soluție de management și marketing. Am optimizat procesele de simplificare a furnizării și obținerii proprietății potrivite când este necesar! Echipa noastră este pregătită să lucreze și să facă intreg procesul mai ușor pentru dumneavoastra!
 • Vă sprijinim înainte, în timpul și după procesul de cumpărare sau de închiriere! Nu suntem genul care “dă lovitura și dispare". Cu mulți dintre clienții noștri am rămas în legătură și solicită asistența noastră, pe care o oferim cu placere. Ne pasă de relațiile pe termen lung!
 • Lucrăm pe principiul nu livrăm, nu taxăm. Noi suntem plătiți numai atunci când am încheiat cu succes o tranzacție pentru dvs.

Contactați-ne acum pentru experiența dumneavoastra BLISS!  Găsiți aici formularul nostru de contact 

De ce să lucrati cu BLISS în vânzarea sau închirierea proprietății dumneavoastra? 

 • Vom vinde sau închiria proprietatea dumneavoastra la cel mai bun preț și în cel mai scurt termen posibil. 
 • Suntem contactați în mod regulat de potențiali cumpărători și chiriași care caută proprietatea potrivită. Ar putea fi chiar proprietatea dumneavoastra!
 • Pentru închirieri, colaborăm cu multe companii multinaționale care caută locuințe pentru angajații expatriați.
 • Cunoștem bine piața și știm cum să comercializăm. BLISS vă va sfătui cu privire la strategia și prețurile corecte!
 • Avem acces la mai multe canale pentru a vă promova proprietatea și vom investi din fondurile proprii pentru a obține cea mai bună vizibilitate posibilă pentru proprietatea dumneavoastra.
 • Suntem un partener profesionist și de încredere.
 • Colaborăm în cadrul unei rețele extinse de agenți imobiliari pentru a avea acces la potențialii clienți ai acestora.
 • Lucrăm pe principiul nu livrăm, nu taxăm. Plătiți numai atunci când am încheiat cu succes o tranzacție pentru dumneavoastra.

Contactați-ne acum pentru experiența dvs. BLISS! Găsiți aici formularul nostru de contact 

BLISS Imobiliare este partenerul dumneavoastra pentru 

Achiziționare - Vânzare - Închiriere 

Rezidențial - Investitii și dezvoltare terenuri - Birouri 

Managementul proprietății - Evaluări - Consultanță

Membru al Camerei de Comert Olandeza Romana NRCC

Membru al Camerei de Comert Belgiana Romana BRCoC 


Contact BlissImobiliare
Contactează-ne