Greenfield Panoramic Apartments

Baneasa Padure, Bucuresti

Anul: 2022
Descriere

În Greenfield, conceptul de wellbeing bifează majoritatea criteriilor specifice: cadru natural cu impact direct asupra sănătății psihice, aer curat și liniște ce contribuie și la odihna corespunzătoare, posibilitatea practicării sportului, parcuri, locuri dedicate activităților sportive și copiilor și apartenența la o comunitate integră. Iar Panoramic Apartments aduce noi avantaje pentru locuitori: soluții green - de reducere a poluării, mai multă luminozitate, parcări subterane, dar și priveliștea deosebită spre și deasupra Pădurii Băneasa, în apropiere de lizieră. 

Desfășurată pe o suprafață de 7811 mp, din care 30% spații verzi, construcția Panoramic Apartments din Greenfield va începe în toamnă și va fi finalizată în 2022. Turnurile vor avea un regim de înălțime de 8 și 9 etaje, totalizând 109 apartamente: studiouri, apartamente cu 2, 3 și 4 camere. 

Într-un cadru natural veritabil, blocurile Panoramic Apartments dau startul pentru Noul Greenfield, dezvoltă conceptul de wellbeing pe toate planurile și devin construcțiile simbol ale cartierului. 

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Violetta Tudorache
Violetta
Tudorache
Isfahan Doekhie
Isfahan
Doekhie
Sună-ne

Apartamente, case/vile de vanzare


de vanzare apartament 3 camere #118353 - BLISS Imobiliare ID: 118353 - 4 Martie 2024

De vanzare apartament 3 camere
Greenfield Panoramic Apartments, Baneasa Padure, Bucuresti

265.000 EUR
  • Apartament
  • Parter
  • 3 Camere
  • In bloc
  • 101 m²
  • Construit 2022