Greenfield Teilor

Baneasa Padure, Bucuresti

Anul: 2022
Descriere

Ansamblul Teilor reprezinta cea de-a patra faza de dezvoltare a ansamblului residential Greenfield si este cel mai mare cartier dezvoltat in Greenfield, situat central, cu access imediat la Greenfield Plaza, scoala, gradinita, parcul Platanilor, STB, cu artere de circulatie largi (B-dul Platanilor si B-dul Teilor), 2 parcuri, cu apartamente avand vedere panoramica deasupra padurii.

Noul Greenfield dispune acum de tipuri noi de apartamente, compartimentari noi cu zone vitrate mari, balcoane generoase, finisaje premium si o plaja larga de suprafete si preturi.

Blocurile vor avea un regim de inaltime P+10 etaje, continand apartamente tip studio, 2 camere ( bucatarie deschisa si inchisa), 3 camere (bucatarie deschisa si inchisa). 

Cartierul Teilor din Greenfield este proiectat cu atentie la detalii si sustenabil. Datorita studiilor de insorire efectuate, distanta intre blocuri este una optima. Fiecare bloc este prevazut cu 10-12 panouri solare, menite sa eficientizeze consumul de apa calda. Spatiile comune sunt prevazute cu iluminat led, eficient si economic. 

Parcarile sunt private, supraterane exterioare si supraterane interioare.

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Violetta Tudorache
Violetta
Tudorache
Isfahan Doekhie
Isfahan
Doekhie
Sună-ne