De inchiriat apartament 2 camere One Herastrau Plaza, Aviatiei Sud, Bucuresti

1.000 EUR / lună
ID: 115163
26 Martie 2024
Ofertă nevalidată
Descriere

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere cu o suprafata totala de 67 mp, si o terasa mobilata de 12 mp, amplasat la etajul 7 al unui bloc cu 9 etaje finalizat in 2019, situat in complexul One Herastrau Plaza.

Printre dotari se numara parchet triplu stratificat din lemn masiv import Italia, tamplarie Schuco, obiecte sanitare Porcelanosa, sistem de incalzire in pardoseala, centrala Viessman si climatizare Daikin cu sistem VRV.

Este mobilat si utilat: frigider, masina de spalat, plita inductie, cuptor, hota, microunde, smart TV.

Beneficiaza de 1 loc de parcare in subsolul imobilului. 

Complexul One Herastrau Plaza este dezvoltat de One United Properties si se bucura de o amplasare deosebita, fiind practic incadrat intre doua parcuri: Herastrau si Bordei, cu acces facil catre mijloace de transport in comun (statia de metrou Aurel Vlaicu), scoli, gradinite, Promenada Mall, Bulevardul Kiseleff si inconjurat de natura si spatii verzi.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 67 m² (15 EUR / m²)
Suprafață construită 81 m² (12 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2019
Dispunere 1S+P+10
Etaj 7
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Inchiriat Aviatiei | Promenada mall | Metro Pipera - 2 Camere - ID:115163 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare