Apartamente de inchiriat in zona Titan si imprejurimi
Apartamente de inchiriat actualizate in zonele Titan, Auchan Titan, Industriilor, Basarabia, Costin Georgian, Republica, Morarilor si Liviu Rebreanu. Zona verde a Capitalei favorizata fiind de pozitionarea centrala a Parcului IOR. Shopping: Park Lake Mall, Ikea, Jumbo, Dedeman|BLISS Imobiliare Continuati sa cititi 1 anunt Salvează
Filtreaza
Filtreaza anunturile

Apartamente de inchiriat in zona Titan si imprejurimi

Şterge
Şterge filtre Vezi anunturile (1)
Acum poți să salveazi această căutare pentru a primi alerte prin e-mail atunci când sunt adăugate proprietăţi care se potrivesc cu această căutare.
Puteți, de asemenea, adăuga anunțuri la favorite cu un simplu click pe simbolul
de inchiriat apartament 3 camere #86543 - BLISS Imobiliare ID: 86543 - 1 Martie 2024

De inchiriat apartament 3 camere
Hercesa Vivenda Residencias, Costin Georgian, Bucuresti

670 EUR / lună
închiriat
  • Apartament
  • Etaj 4 / 2S+P+5
  • 3 Camere
  • In bloc
  • 90 m²
  • Construit 2010

Zona verde favorizata fiind de pozitionarea centrala a Parcului IOR


Apartamente de inchiriat in zona Titan si imprejurimi

Shopping Park Lake Mall Ikea Dedeman Jumbo Auchan

Daca consideri ca ai nevoie de ajutorul unui agent imobiliar profesionist, care sa fie alaturi de tine in procesul de inchiriere, te rog sa ne contactezi telefonic la nr: +40 729 005 624 sau sa ne trimiti un mesaj.

In plus, site-ul BLISS Imobiliare iti ofera posibilitatea de a lista gratuit proprietatea ta disponibila pentru inchiriere, in doar cateva minute, aici

BLISS Imobiliare va pune la dispozitie o selectie de apartamente pentru inchiriat recent actualizata in zonele Titan, Auchan Titan, Industriilor, Basarabia, Costin Georgian, Republica, Morarilor, Liviu Rebreanu.

Ofertele sunt extrase din anunturi direct de la proprietari si agenti colaboratori. Ofertele sunt verificate si actualizate direct de catre agentia noastra.

Zona Titan este situata in Sectorul 3 al Bucurestiului, fiind cunoscuta locuitorilor si sub vechea denumire a cartierului, respectiv Balta Alba.

Parcul Al. I. Cuza (IOR) are o suprafata de aproximativ 85 ha, fiind unul dintre cele mai mari din Capitala.

Localnicii beneficiaza de o serie de mijloace de transport in comun, care faciliteaza calatoria rapida catre centrul orasului: metrou (Titan, Nicolae Grigorescu, 1 Decembrie, Nicolae Teclu, Anghel Saligny, Republica, Costin Georgian); autobuz (N104, 253, 335, 101, 102, 311); troleibuz (92, 70, 79); tramvai (19, 27).

Fiind situata foarte aproape de Autostrada Soarelui, in ultimii ani aceasta zona s-a aflat intr-o continua dezvoltare.

Investitiile in reabilitarea blocurilor existente, numarul ridicat de scoli, gradinite, spatii verzi, precum si inaugurarea (in 2008) a unei noi magistrale de metrou care a facut legatura intre Nicolae Grigorescu si Anghel Saligny, au reprezentat un punct de pornire pentru dezvoltarea de afaceri si construirea de ansambluri rezidentiale. Astorium Residence, Calitei, Barcelona Residence, Titan 4 Residence, Trapezului Residence, Titan Sun Park, Palladium Residence, Armonia Residence reprezinta doar cateva exemple in acest sens.