Apartamente de vanzare in zonele Dristor Alba Iulia Muncii Vitan
Apartamente de vanzare actualizate in zona Decebal, Piata Alba Iulia, Baba Novac, Stadionul National, Dristor, Piata Muncii, Mall Vitan, Vatra Luminoasa Pozitionare foarte aproape de Centrul Civic al Bucurestiului, arhitectura deosebita a cladirilor. Zona cuprinde Parcul Lia Manoliu |BLISS Imobiliare Continuati sa cititi 0 anunturi Salvează
Filtreaza
Filtreaza anunturile

Apartamente de vanzare in zonele Dristor Alba Iulia Muncii Vitan

Şterge
Şterge filtre Vezi anunturile (0)
Acum poți să salveazi această căutare pentru a primi alerte prin e-mail atunci când sunt adăugate proprietăţi care se potrivesc cu această căutare.
Puteți, de asemenea, adăuga anunțuri la favorite cu un simplu click pe simbolul
Cautarea dvs. a returnat 0 listari.
Din pacate nimic nu se potriveşte cu criteriile alese.
Incearca sa renunti la unele din ele.

Situat foarte aproape de Centrul Civic al Bucurestiului


Apartamente de vanzare in zonele Dristor Alba Iulia Muncii Vitan

Zona include Parcul National Lia Manoliu si Stadionul National

Daca consideri ca ai nevoie de ajutorul unui agent imobiliar profesionist, care sa fie alaturi de tine in procesul de vanzare, te rog sa ne contactezi telefonic la nr: +40 729 005 624 sau sa ne trimiti un mesaj.

In plus, site-ul BLISS Imobiliare iti ofera posibilitatea de a lista gratuit proprietatea ta disponibila pentru vanzare, in doar cateva minute, aici.


BLISS Imobiliare va pune la dispozitie o selectie de apartamente pentru vanzare recent actualizata in zonele Decebal, Piata Alba Iulia, Baba Novac, Stadionul National, Dristor, Piata Muncii, Mall Vitan, Vatra Luminoasa.

Ofertele sunt extrase din anunturi direct de la proprietari si agenti colaboratori. Ofertele sunt verificate si actualizate direct de catre agentia noastra.

Popularitatea acestei zone se afla intr-o continua crestere datorata atat pozitionarii foarte aproape de Centrul Civic al Bucurestiului, cat si arhitecturii deosebite a cladirilor.

De asemenea, aceasta zona mai este cunoscuta bucurestenilor pentru multitudinea de cafenele si restaurante pozitionate de-a lungul marilor bulevarde.

In partea opusa se situeaza Parcul National Lia Manoliu, in care se regasesc: marele complex sportiv Lia Manoliu, Stadionul National, Casa Fotbalului, sediul Federatiei Romane de Fotbal, teatru de vara cu o capacitate de 4300 locuri. Stadionul National din cadrul parcului reprezinta cel mai mare stadion al tarii.

Intre ansamblurile rezidentiale ale zonei se numara: Global Residence, New Town Residence, Piata Muncii Residence, Mihai Bravu Residence, Vulturilor Residence, UpTown, Orzari 15.

Transportul in comun este bine dezvoltat, cele mai apropiate statii de metrou fiind Piata Unirii, Piata Muncii si Dristor. Linii de autobuz: 104, N104, 135, 311, 330, 123.

Magazine si institutii de interes: Mega Mall, Vitan Mall, Oficiul National pentru Registrul Comertului, Spitalul Victor Gomoiu, Spitalul Victor Babes, Primaria Sectorului 3.