Testimonial Iulian Lixandru EmpowerBI

2 August 2018 • Testimoniale

Testimonial Iulian Lixandru EmpowerBI

Am avut sansa si inspiratia de a lucra cu Isfahan si Violetta inca de la primii nostrii pasi in business. Bliss Imobiliare a fost partnerul nostru in gasirea celor 3 birouri care ne-au gazduit pana acum in cei 6 ani de activitate.

In fiecare ocazie am fost incantat de profesionalismul cu care au gestionat fiecare aspect al proceslui, de la gasirea locatiei potrivite pana la interactiunea intre proprietar si noi, negocierile, respectiv redactarea contractului.

Fie ca a fost vorba de situatii oarecum tensionate sau de pasi normali in astfel de tranzactii, Isfahan si Violetta s-au pozitionat ca mediatori maleabili, un punct de legatura intre noi si proprietari, dornici oricand sa gaseasca o solutie satisfactoare pentru ambele parti.

Un alt aspect care ne-a incantat in interactiounea cu Bliss, este faptul ca am primit acelasi nivel ridicat de implicare si atentie, fie ca a a fost vorba de birouri de 600, 1000 sau 1500 de EUR. In oricare dintre situatii au fost mereu dornici sa ne ajute sa gasim exact biroul potrivit, in conformitate cu toate specificatiile si nevoile noastre.

Fie ca asta a insemnat vizitarea a 3, 5 sau mai multe locatii, ei au fost mereu alaturi de noi dornici sa ne ajute, fara insa a incerca sa ne influenteze in niciun fel. Este cred, principalul motiv pentru care am lucrat si vom lucra in continuare EXCLUSIV cu Bliss.

In termen personal, este o placere sa lucrezi cu Isfahan. Desi la origini un om tehnic, pozitia de CEO m-a indrumat sa aprofundez domeniul vanzarilor.

Modul de lucru al lui Isfahan este pentru mine o inspiratie, un etalon de professionalism si o continua sursa de inspiratie.

De la interactiunea cu oamenii, la mediere pana la inchiderea procesului se poate observa ca motivatia principala este satisfactia tutror participantilor la tranzactie, nu inchiderea tranzactiei si obtinerea comisionului. Lucrul cu el a fost pentru mine o experienta educativa si sper sa incorporez o buna parte din aceasta abordare in interactiunile mele cu potentiali parteneri.

Este profesionalismul in vanzari occidental pe care noi in Romania inca mai avem de lucru pentru a-l obtine.

Indemn pe oricine doreste sa inchirieze sau sa cumpere un apartament sa ii contacteze cu incredere. Veti avea parte nu numai de cea mai buna varianta disponibila, dar si de un tratament regesc si o experienta mai mult decat placuta.

Iulian Lixandru, CEO Empower BI, Companie de consultanta in Business Intelligence, Analytics and Big Data.

http://www.empowerbi.com