Metroul de Otopeni: În al doilea trimestru încep lucrările pregătitoare pentru secțiunea până la Băneasa – Metrorex

7 Februarie 2023 • Investitii

Metroul de Otopeni: În al doilea trimestru încep lucrările pregătitoare pentru secțiunea până la Băneasa – Metrorex

Sursa: https://www.economica.net/metroul-de-otopeni-in-al-doilea-trimestru-incep-lucrarile-pregatitoare-pentru-sectiunea-pana-la-baneasa-metrorex_644857.html

Lucrările pregătitoare pentru construirea secțiunii 1 Mai - Tokyo/Băneasa a Magistralei 6 sunt estimate să înceapă în al doilea trimestru al anului, au spus pentru ECONOMICA.NET reprezentanții Metrorex. De asemenea, urmează să fie anunțat rezultatul licitației pentru secțiunea Tokyo - Aeroport Henri Coandă.

„Începerea lucrărilor de eliberare amplasament și organizare de șantier pentru Secțiunea 1 – 1 Mai – Tokyo este estimată în trimestrul II, 2023”, a declarat pentru ECONOMICA.NET Mariana Miclăuș, directorul general al Metrorex.

Aceasta a menționat că Proiectul Tehnic aferent Secțiunii 1 – 1 Mai -Tokyo a fost predat. „În urma analizei acestuia s-a transmis o serie de observații în vederea implementării și revizuirii”, a completat șefa Metrorex.

https://www.economica.net/metroul-de-otopeni-in-al-doilea-trimestru-incep-lucrarile-pregatitoare-pentru-sectiunea-pana-la-baneasa-metrorex_644857.html