Inchiriere vile case in zonele premium lux Bucuresti
Oferte vile case de inchiriat in zonele premium lux Bucuresti. Zonele incluse sunt: Dorobanti, Primaverii, Aviatorilor, Kiseleff, Herastrau, Nordului, Aviatiei, Floreasca, Domenii, Casin etc | BLISS Imobiliare Continuati sa cititi 3 anunturi Salvează
Filtreaza
Filtreaza anunturile

Inchiriere vile case in zonele premium lux Bucuresti

Şterge
Şterge filtre Vezi anunturile (3)
Acum poți să salveazi această căutare pentru a primi alerte prin e-mail atunci când sunt adăugate proprietăţi care se potrivesc cu această căutare.
Puteți, de asemenea, adăuga anunțuri la favorite cu un simplu click pe simbolul
de inchiriat vila 4 camere #120777 - BLISS Imobiliare ID: 120777 - 9 Aprilie 2024
de inchiriat vila 5 camere #119355 - BLISS Imobiliare ID: 119355 - 3 Aprilie 2024

De inchiriat vila 5 camere
23 August Otopeni, Bucuresti / Ilfov

2.200 EUR / lună
  • Vila
  • P+1+M
  • 5 Camere
  • 230 m²
  • Construit 2023
de inchiriat vila 5 camere #120941 - BLISS Imobiliare ID: 120941 - 30 Martie 2024

De inchiriat vila 5 camere
Otopeni, Bucuresti / Ilfov

2.200 EUR / lună
  • Vila
  • P+1+M
  • 5 Camere
  • 200 m²
  • Construit 2024

Vile Case mobilate sau nemobilate


Inchiriere vile case in zonele premium lux Bucuresti

Chirii pe termen lung si cu sau fara loc de parcare incluse Vile

Daca consideri ca ai nevoie de ajutorul unui agent imobiliar profesionist, care sa fie alaturi de tine in procesul de inchiriere, te rog sa ne contactezi telefonic la nr: +40 729 005 624 sau sa ne trimiti un mesaj.

In plus, site-ul BLISS Imobiliare iti ofera posibilitatea de a lista gratuit proprietatea ta disponibila pentru inchiriere, in doar cateva minute, aici.


Vile Case de inchiriat in zonele premium lux din Bucurest.

Zonele incluse sunt: Dorobanti, Primaverii, Aviatorilor, Kiseleff, Herastrau, Nordului, Aviatiei, Floreasca, Domenii, Casin etc.


Acestea sunt oferte cu o chirie listată de cel puțin 800 de euro pe lună, cu exceptia cheltuielilor de intretinere si utilităti lunare.


Toate ofertele se bazează pe un contract de inchiriere de cel putin 12 luni sau, in unele cazuri, pe o perioada de cel putin 12 luni, in functie de conditiile proprietarului.


Toate preturile sunt cele listate si sunt inca supuse negocierilor.


Selectati oferte de care sunteti interesat, trimiteti-le la noi si vom verifica disponibilitatea si cele mai noi conditii cu proprietarul si va vom contacta.

BLISS Imobiliare activeaza din 2006 pe piata imobiliara din Romania si am asistat multi romani si straini la inchirierea sau cumpararea de proprietăți. Cu noi va puteti baza pe profesionalismul nostru si experienta vasta.

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

Intermedierea noastra va va ajuta cu opiniile, negocierile contractuale, mutarea si medierea in cazul în care veti avea neintelegeri cu proprietarul.