Teren 2.534 m² de vanzare

Jandarmerie, Bucuresti

1.495.060 EUR
590 EUR / m²
ID: 900765
No photos - BLISS Imobiliare
Actualizat pe data de 9 Aprilie 2021
Descriere

Aflată la marginea oraşului, proprietatea reprezintă soluţia ideală pentru familiile în căutare de frumos, linişte şi natură.

Terenul, în suprafaţă totală de 2534 mp, dintre care 2367 mp utili, este împrejmuit de doar alte 2 proprietăţi, în cadrul unui complex închis, cu poartă şi pază.

Casa, în suprafaţă de 161 mp, a fost construită în 1956 din cărămidă, cu fundaţie de beton, formată din patru camere, subsol şi pod, alături de două toalete, două bucătări şi două cămări. Imobilul are încălzire centralizată prin centrală proprie, iar în 2019 acoperişul, podul, beciul, intrările şi băile au fost renovate.

Pe lângă imobilul principal, în cadrul proprietăţii veţi mai găsi un foişor de lemn, un solar, două barăci şi un garaj spaţios.

Detalii teren
Tipul de teren Teren intravilan
Suprafața 2.534 m²
Tipul de drum Asfaltat
Zona protejată Nu
Utilități
Electricitate
Apă
Gaze
Telecomunicații

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie