De vanzare Teren extravilan in Garcina, Neamt Potocina

Potocina

70.000 EUR +TVA
3 EUR / m²
ID: 901509
Actualizat pe data de 9 August 2021
Descriere

Teren agricol in Garcina, la vest de Piatra Neamț

Proprietatea este situată în satul Garcina, în partea de vest a localitatii Piatra Neamț, unul dintre principalele centre industriale, comerciale și turistice din regiunea Moldova, situat la 350 km la nord de București.

Teren arabil cu 2 deschideri in Garcina Neamt

Situl este compus dintr-o parcela de teren agricol („extravilan arabil”).

Proprietatea, alcătuită din terenuri de uz agricol, se află pe teritoriul administrativ al comunei Garcina, la ieșirea din Piatra Neamț, spre orașul Roman, pe partea stângă urmând acest traseu.

Proprietatea este situată într-o zonă învecinată cu râul Potocina și iazul Potocina, o regiune deluroasă lângă drumul național DN15D.

Zona direct învecinată este caracterizată în principal de terenuri folosite în agricultură, chiar dacă în apropierea DN15D au fost dezvoltate mai multe case individuale.

Această zonă poate fi accesată de la DN15D, prin drumurile care asigură accesul la proprietățile rezidențiale situate în vecinătatea sitului sau prin cel care urmează calea râului Potocina. Drumurile sunt neasfaltate.

Terenul este clasificat ca „extravilan”, iar utilizarea agricolă a terenului este următoarea:

  • Arabil– 9,100 mp
  • Pășune - 15,200 mp

Situl are o formă regulată, de paralelogram, cu 2 deschideri, fiecare avand aproximativ 61 de metri. Terenul nu este delimitat și este situat la aproximativ 100 m distanță de cele mai apropiate proprietăți care servesc scopuri rezidențiale.

Zona este o regiune deluroasă, de topografie în general nedivizată, cu pante atât pe axa N-S, cât și pe axa E-V. Partea nordică a proprietății, care este abruptă, este folosită drept pășune.

Nu există rețele publice de utilități în zona învecinată, cu excepția energiei electrice furnizate celui mai apropiat teren care servește în scopuri rezidențiale.

La mică distanță de locul în cauză există mai multe proprietăți rezidențiale dezvoltate recent, precum și o pensiune lângă iazul Potocina, realizata cu finanțare din fonduri europene.

Detalii teren
Tipul de teren Teren agricol
Suprafața 24.300 m²
Tipul de drum Pamant
Zona protejată Nu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie