De vanzare vila 5 camere cu 2 locuri de parcare si curte privata Baneasa Residential Park (Butterfly), Iancu Nicolae British School Bucharest, Bucuresti / Ilfov

3.000 EUR / lună
620.000 EUR

În colaborare cu o altă agenție

ID: 119431
18 Ianuarie 2024
Descriere

Vila situata la 6 minute de mers pe jos de British School

BLISS Imobiliare va prezinta o vila de 5 camere, de tip duplex, ce face parte din complexul rezidential Baneasa Residential Park din Erou Iancu Nicolae.

Vila se afla intr-un complex cu paza permanenta si acces controlat.

Acesta se afla pe un teren de 352 mp, are o suprafata utila de 162 mp si este compartimentata astfel: la parter avem zona de living si dining cu semineu, bucatarie complet mobilata si utilata , o a doua zona de dining, baie, camera tehnica si spatiu de depozitare.

La etaj gasim un dormitor matrimonial cu baie proprie, doua dormitoare deservite de o baie si o zona de living.

Aceasta proprietate beneficiaza de o curte generoasa de 246 mp, amenajata cu vegetatie matura, terasa si un balansoar pentru relaxare.

Baneasa Residential Park din Pipera este un complex rezidential premium, care ofera un spatiu aerisit, cu strazi largi si generoase. Acesta dispune de locuri de joaca, spatii verzi, terenuri de sport, locuri de parcare pentru vizitatori si servicii administrative pentru intreaga comunitate. Exista doua cai de acces, una din Str. Iancu Nicolae si una din Bld. Pipera, ambele puncte fiind monitorizate 24/24, cu paza umană.

Locaţia in sine este un upgrade al stilului de viaţa, a unui acces foarte rapid spre cele mai importante puncte de interes in viaţa cotidiană - centre comerciale, clădiri de birouri, spitale şi clinici private, aeroport, transport public, scoli şi grădiniţe private, săli de sport, cluburi de recreere, golf, patinoar, echitaţie şi alte centre culturale şi instituţii publice.

Această proprietate este potrivită pentru o familie cu copii care merg fie la Scoala Americana, fie la British School, deoarece ambele se afla la cateva minute distanta de mers pe jos de complex. Alte scoli de renume aflate in zona sunt Cambridge School of Bucharest, Mark Twain International School sau Olga Gudynn International School, care se afla la doar cateva minute de mers cu masina. De asemenea, zona ofera si o varietate de gradinite perfecte pentru dezvolatarea armonioasa a celor mici.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 162 m² (3.827 EUR / m²)
Suprafață construită 207 m² (2.995 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Vila
Dispunere P+1
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 246 m²
Total teren 352 m²
Amprenta la sol 106 m²
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 5 Camere in Zona Iancu Nicolae de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne Similare