De vanzare Vilă 355mp cu 7 camere pe teren de 433mp cu grădină Aviatiei Nord, Bucuresti

850.000 EUR
ID: 102941
12 Iulie 2023
Descriere

Vilă pretabilă atât pentru locuință, cât și pentru firmă

BLISS Imobiliare vă prezintă o proprietate amplasată într-o zonă extrem de liniștită, pe un teren propriu cu o suprafață totală de 433mp, ce dispune de o suprafață construită totală de 355mp împărțită pe un regim de înălțime P+E+M și compusă din:

Aproape de Parcul Herăstrău, Parcul Bordei, Mall-ul Promenada

  • 2 living–uri spațioase
  • 5 dormitoare
  • 2 holuri
  • 6 băi
  • 1 bucătărie
  • o terasă extrem de generoasă prevazută cu barbeque, pozitionată lângă bucătăria casei

Vila dispune de finisaje  de calitate ce favorizează arta de a trăi cu stil, de toate utilitățile necesare – inclusiv centrală termică proprie, aparate de aer condiționat, precum și de garaj cu porți automate de acces, spații de depozitare și camere de supraveghere video care securizează imobilul 24 ore din 24.

Amplasarea proprietății oferă conexiuni bune cu centrul orașului și punctele de interes ale acestuia, atât prin stația de metrou Aurel Vlaicu aflată la 10 minute de mers pe jos, cât și prin alte linii de transport în comun care pot fi accesate cu ușurință cum ar fi autobuzele 112, 301 sau 605.

Un alt beneficiu al locației este reprezentat de toate facilitățile aflate în imediata apropiere cum ar fi market-urile Lidl și Mega Image situate la 5 minute de mers pe jos, centrele educaționale, clinicile, spațiile de recreere aflate în proximitate ca de exemplu Parcul Herăstrău sau Parcul Bordei și Centrul Comercial Promenada Mall unde găsești tot ce îți trebuie.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 7
Suprafață utilă 307 m² (2.769 EUR / m²)
Suprafață construită 355 m² (2.394 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 6
Tipul clădirii Vila
An construcție 2010
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 264 m²
Total teren 433 m²
Amprenta la sol 169 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila cu Teren si Curte in Aviatiei de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne