Class Residence Pipera | The Class apartments II

Pipera OMV Rond, Bucuresti / Ilfov

Anul: 2022
Descriere

Ansamblul rezidențial „Class Residence Pipera II” se află localizat în zona Pipera, pe Bulevardul Pipera, rond OMV, orașul Voluntari din județul Ilfov.

Aici este o zonă rezidențială foarte curată și destul de liniștită, pentru a oferi locatarilor o viață confortabilă și împlinită în apropiere de supermarket-urile. Mega Image, Penny Market, nu departe de centrele comerciale: Pipera Plaza, Promenada și Băneasa Shopping City, de asemenea în vecinătate se găsesc magazinele METRO; IKEA; Dedeman, Decathlon și megamarket-ul - Carrefour.

Pentru relaxare și plimbări la doar 10 minute de la complex se află Pădurea Băneasa și Parcul Herăstrău, precum și nu departe este și Grădina Zoologică. Până la stația unde circulă mijloace de transport în comun sunt de parcurs doar 750 de metri. Stația de metrou Aurel Vlaicu și stația de metrou Pipera se află la 2,5-3,5 km.

Clădirea locativă „Class Residence Pipera II” este realizată într-un stil modern și este finisată într-o nuanță deschisă și dispune de un astfel de regim de înălțime: Subsol, Parter plus 3 Etaje locative.

Structura de rezistență a clădirii este realizată pe cadre din beton cu pereții exteriori din cărămidă. La izolarea termică exterioară este utilizată vata minerală și polistirenul.

Compartimentarea interioară este efectuată din plăci din rigips - carton. Toate ferestrele au sticlă de tip - termopan și sunt efectuate din profil PVC. Complexul rezidențial „Class Residence Pipera 2” beneficiază de următoarele facilități: serviciul de administrare imobil, acces securizat în incintă, toate străzile sunt asfaltate și este iluminat stradal.

Locuri de parcare asigurate pentru transportul personal al rezidenților. Parcările sunt oferite atât subterane cât și supraterane.

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Violetta Tudorache
Violetta
Tudorache
Isfahan Doekhie
Isfahan
Doekhie
Sună-ne