Gafencu Grand Residence

Herastrau, Bucuresti

Anul: 2004
Descriere

Complexul Grand Residence este situat pe strada Grigore Gafencu, in apropierea minunatelor privelisti oferite de parcul Herastrau si Satul Francez din vecinatate.

Rezidentii complexului se vor putea bucura de o intimitate extraordinara si de o zona linistita, ce ofera acces usor spre centrul de afaceri si spre principalele puncte de distractie ale Bucurestiului, precum si spre aeroporturi.

Grand Residence va avea 37 apartamente de lux, in doua blocuri .

Blocul "Turn", construit pe sapte nivele, va oferi patru apartamente cu doua camere, doua apartamente cu patru camere per nivel, de la etajul unu pana la patru, si doua duplexuri cu cinci camere, avand terase superbe ce dau inspre Parc ul Herastrau, la etajele cinci si sase. .

Blocul "Crosa", in forma de "L", va avea de asemenea sapte nivele si va cuprinde patru apartamente cu doua camere la parter, patru apartamente cu trei si patru camere per nivel, de la etajul unu pana la patru, si trei duplexuri la ultimele doua etaje, cu trei, cinci si sase camere. In ce priveste compartimentarea, conceptul de baza al proiectului este sa ofere spatii fluide, generoase.

Toate camerele sunt extrem de spatioase si luminoase, astfel incat confortul sa se faca pe deplin simtit. Deoarece fiecare detaliu al acestui proiect a fost planuit cu cea mai mare grija pentru a raspunde la cele mai mari exigente, apartamentele de la ultimul etaj vor beneficia de terase cu vegetatie luxurianta, amenajate pe acoperis, ce asigura un plus de confort si intimitate.

Mai mult, locatarii complexului Grand Residence vor beneficia de o parcare subterana cu 40 de locuri. Pentru a asigura intimitatea locatarilor, masinile vor avea acces direct la parcarea complexului.

Complexul a fost proiectat pe o suprafata de 2.300 mp., cu o zona construita de peste 10.000 mp. ce ofera un spatiu generos viitorilor locatari. Apartamentele sunt compartimentate in mod inteligent, astfel incat fiecare proprietar sa se poata bucura de intimitate.

Cand vine vorba despre casa in care locuiti, vreti sa va asigura ti ca aceasta reflecta statutul dvs. social. Vreti ca fiecare centimetru sa fie construit cu bun gust. Acest complex rezidential satisface toate exigentele privitoare la arhitectura, compartimentare, finisaje sau instalatii.

Inspirat din concepte arhitecturale moderne, acest complex beneficiaza de un design elegant al structurii, semnat de un binecunoscut arhitect roman, domnul Gabriel Tureanu.

Conceptia apartamentelor este influentata de stilul minimalist, cu linii drepte, simple si orizontale. Sursa de lumina joaca un rol important, apartamentele fiind concepute astfel incat lumina naturala sa patrunda in fiecare camera.

Interioarele sunt decorate cu rafinament, in culori neutre - bej sau gri - in deplina armonie cu arhitectura si design-ul complexului. Toate acestea, designul elegant al structurii, compartimentarea inteligenta a apartamentelor si

Acest complex indeplineste toate exigentele in materie de confort. Pentru pretentiosi oferim cinci duplexuri. Cladirea "Turn" are doua duplexuri: Belvedere si Panoramic care beneficiaza de o vedere superba asupra Parcului Herastrau, in vreme ce in blocul "Crosa" se afla alte trei: Royal, Majestic si Capitol, cu spatii generoase pentru locuit.

Apartamentele duplex mai beneficiaza si de o compartimentare clara a zonelor de zi si de noapte, precum si de terase cu vegetatie luxurianta, instalate deasupra pentru asigurarea unui plus de confort si intimitate. 

Situati intr-o locatie privilegiata, proprietarii acestor apartamente splendide vor beneficia de avantajele pe care le ofera zona: imprejurimi linistite, spatii verzi si acces usor spre centrul orasului. 

Complexul Grand Residence va avea dotari de inalta clasa: supraveghere timp de 24 de ore, spatii verzi si parcare subterana. Fiecare apartament va avea propria centrala de incalzire si propriul sistem de aer conditionat.

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Violetta Tudorache
Violetta
Tudorache
Isfahan Doekhie
Isfahan
Doekhie
Sună-ne

Apartamente, case/vile de inchiriat


de inchiriat apartament 3 camere #34078 - BLISS Imobiliare ID: 34078 - 22 Mai 2022

Apartament 3 camere de inchiriat
Herastrau | Nordului

1.600 EUR / lună
  • Apartament
  • Etaj 4 / 1S+P+5
  • 3 Camere
  • In bloc
  • 162 m²
  • Construit 2008