De inchiriat Apartament de Lux cu 2 Camere în Floreasca Residence Floreasca Residence, Floreasca Nord, Bucuresti

850 EUR / lună
ID: 114548
26 Aprilie 2024
Descriere

Complet Mobilat și Utilat pentru o Locuire Confortabilă

Bine ai venit la Floreasca Residence, unde eleganța și confortul se întâlnesc pentru a-ți oferi un stil de viață de lux în inima Bucureștiului. Acest apartament modern mobilat, cu 2 camere, te așteaptă să te bucuri de rafinamentul și facilitățile sale excepționale.

Facilități Moderne și Parcare Subterană Incluse

Situat la etajul 4 al unui impunător complex rezidențial de 6 etaje, apartamentul oferă o experiență de locuire cu adevărat deosebită. Cu o suprafață utilă de 72 mp, spațiul generos și bine gândit al acestui apartament te îmbie să te relaxezi și să te simți acasă.

În plus, beneficiind de un loc de parcare în subteran, îți oferim și confortul și siguranța de care ai nevoie pentru mașina ta.

Apartamentul este complet echipat cu cele mai moderne electrocasnice necesare în bucătărie, inclusiv mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe și uscător, pentru a-ți face viața mai ușoară și mai confortabilă. În plus, te așteaptă și un televizor pentru a te bucura de momentele tale de relaxare.

Experimentează luxul și confortul la cote maxime în acest apartament delux mobilat și utilat din Floreasca Residence. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 72 m² (12 EUR / m²)
Suprafață construită 85 m² (10 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2018
Dispunere P+6
Etaj 4
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de lux cu 2 Camere in Floreasca Residence | Complet Mobilat si Utilat de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare