De vanzare Apartament 2 camere situat în zona centrala - Dorobanți

90.000 EUR
ID: 70456
11 Ianuarie 2021
Descriere

Imobil cu o pozitie excelenta in centrul Bucurestiului

Apartamentul beneficiaza de o suprafata de 50 mp impartita intre un living, dormitor, hol, baie, bucatarie echipata si este situat intr - o vila  amplasată pe o strada extrem de linistita.

Pretabil atat pentru locuinta cat si pentru firma

Imobilul este pretabil atat pentru locuinta cat si pentru firma, dispune de toate utilitatile necesare, inclusiv centrala termica proprie si finisaje de calitate.

Acest apartament nu face rabat de la atmosfera, avantajele si confortul pe care ti le ofera amplasarea in zona centrala a Bucurestiului si beneficiaza de toate facilitatile unui astfel de areal, fiind pozitionat in imediata apropiere a magazinelor, centrelor educationale, clinicilor, spatiilor de recreere sau restaurantelor.


Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 50 m² (1.800 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 1940
Dispunere P+2
Etaj 2
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 2 Camere de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne