De inchiriat apartament cu 3 camere in complex rezidential cu piscina Complex Amfiteatru Pipera Iancu Nicolae, Iancu Nicolae Jolie Ville , Bucuresti / Ilfov


ID: 73408
19 Octombrie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament situat la 4 minute de British School

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament superb cu 3 camere situat intr-un complex securizat, Complexul Amfiteatru din zona Iancu Nicolae.

Apartamentul este complet mobilat si echipat cu produse de inalta calitate.

Este un apartament spatios, cu o suprafata utila de 110 mp, care se imparte in 2 dormitoare, dintre care unul cu dressing si baie proprie, un living spatios cu zona de dining, bucatarie si inca o baie.

Apartamentul se bucura se multa lumina naturala pe timpul zilei datorita ferestrelor mari, reducand astfel substantial costurile la electricitate.

Incalzirea si racirea apartamentului se face prin ventiloconvectoare, iar toate utilitatile sunt contorizate separat. 

In subteran, un loc de parcare vine in completarea acestui apartament spectaculos. 

Complexul din care face parte aparatamentul dispune de o piscina acompaniata de o terasa, zona lounge cu barbeque si bucatarie echipata (perfecta pentru petrecerea timpului liber), spatiu de joaca pentru copii, sala fitness cu masa ping-pong.

De asemenea, complexul beneficiaza si de paza 24/7.

Zona in care se afla apartamentul este una foarte cautata, datorita accesului rapid la facilitati si servicii de calitate superioara. Incepand de la afaceri locale, printre care magazine, bacanii, cafenele, restaurante, sali de fitness, saloane de infrumusetare, clinici (estetice, medicale, stomatologice si veterinare), spalatorii si service-uri auto etc, pana la centre mari comerciale, precum Jollie Ville, Strip Mall, Baneasa Shopping City sau Promenada Mall, zona Pipera ofera tot ce aveti nevoie pentru un stil de viata modern si confortabil. 

De asemenea, pe o raza de 2 kilometri avem o varietate de centre educationale, scoli internationale de elita, gradinite si after school pentru copii. Acestea includ Școala Internațională Olga Gudynn și British School of Bucharest, Kids Kingdom Kindergarden, Mark Twain International School, etc

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 110 m² (8 EUR / m²)
Suprafață construită 130 m² (7 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2007
Dispunere 1S+P+3
Etaj 2
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 3 Camere in Zona Iancu Nicolae de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne