De inchiriat Apartament cu 3 camere, mobilat si utilat, 4City Pipera 4City North, Pipera OMV Rond, Bucuresti / Ilfov


ID: 77698
8 Martie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Tur virtual
Descriere

Apartament confort lux cu 2 locuri de parcare

Apartament cu 3 camere, modern si confortabil, situat in complexul rezidential 4City North din zona Pipera, in proximitatea multor unitati de invatamant si centre comerciale.

Apartament in complex 4 City Pipera, cu acces direct la scoli si Mall

Apartamentul este decomandat, avand o suprafata utila de 90 mp, fiind compartimentat astfel: living spatios, bucatarie deschisa, utilata cu electocasnice premium, 2 dormitoare si 2 bai, 1 balcon.

Complet mobilat si utilat cu electrocasnice premium (marca Bosch, LG, DeLonghi, Franke, Grohe), mobilierul fiind modern si nou, predominant din lemn masiv, covoare de lana.

Dispune de 2 televizoare HD 4K, internet 500M cablat si Wireless, 2 locuri de parcare (unul subteran si unul suprateran), 3 unitati de aer conditionat, centrala termica cu control prin internet, o boxa spatioasa la subsol de aproximativ 12 mp.

Imobilul a fost finalizat in anul 2019, avand un regim de inaltime P+7E, beneficiand de curte interioara, iar apartamentul este amplasat la etajul 1.

Cartierul Pipera este situat in partea de Nord-Est a municipiului Bucuresti. Acesta este marginit la Nord de Soseaua de Centura si comuna Tunari, la Est de orasul Voluntari, la Vest de cartierele Baneasa si Aviatiei, la Sud de Lacul Tei.

Cartierul Pipera permite accesul rapid catre aeroporturile Baneasa si Otopeni, catre noua autostrada Bucuresti-Ploiesti, dar si catre zona comerciala Baneasa si platforma industriala Pipera, unde de curand si-au facut aparitia numeroase cladiri de birouri.

In ceea ce priveste transportul public, statia de metrou Pipera face legatura rapid cu centrul Bucurestiului, existand de asemenea linii STB precum: 343, 135.

In Pipera sunt prezente numeroase unitati de invatamant, Scoala Americana si British School fiind cele mai cunoscute.

In cartier exista 3 supermarketuri (2 Mega Image si Carrefour Express), 4 unitati bancare, 3 benzinarii, cateva clinici medicale private si un important showroom auto.


Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 90 m² (10 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2019
Dispunere 1S+P+10
Etaj 1
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 1
Nr. depozite 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 3 Camere, Mobilat si Utilat, 4City Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne