De inchiriat apartament 3 camere potrivit pentru birou Iancu Nicolae British School Bucharest, Bucuresti / Ilfov


ID: 109228
28 March 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Apartament aflat langa Gradinita Germana Hermann Oberth

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament cu 3 camere potrivit pentru birou in Pipera, una dintre cele mai valoroase si populare zone disponibile pe piata imobiliara in acest moment.

Apartametul spatios este semi-mobilat, utilat si dotat cu aer conditionat.

Imobilul este situat la parter, are suprafata utila de 94mp (suprafata construita 115mp) divizata astfel: 3 camere de 14.08mp, 19.80mp si respectiv 21.44mp; 2 holuri de acces 5.75 mp si 10.11mp; 2 bai de 6.96mp si 5.15mp, si o bucatarie complet mobilata si utilata.

Proprietatea este pretabila pentru birou si se afla in Pipera, unde exista o retea extinsa de cladiri, centre de birouri si industriale, dintre care multe sunt înca in curs de dezvoltare. 

Zona in care se afla apartamentul este una foarte cautata, datorita accesibilitatii la transportul public, la sisteme educationale si medicale premium, la o varietate de restaurante, sali de sport, magazine precum Mega Image sau Lidl, centre comerciale precum Jollie Ville, Pipera Plaza, dar si acces rapid catre centre comerciale mai mari precum Promenada Mall sau Baneasa Shopping City, care se afla la 15 minute distanta de mers cu masina. 

In imediata apropriere se afla statia de autobuz Vasile Alecsandri, punct de intalnire pentru liniile 449 si 459, care ajung atat la statia de metrou Pipera, cat si statia de metrou Aurel Vlaicu.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 94 m² (14 EUR / m²)
Suprafață construită 115 m² (11 EUR / m²)
Gradină privată: -
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Vila
An construcție 2017
Dispunere P+2
Etaj Parter
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Încălzire de la clădire
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 3 Camere in Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare