De inchiriat apartament 3 camere cu terasa mare Baneasa Rezidential, Baneasa Mall, Bucuresti

1.300 EUR / lună
400.000 EUR
ID: 113686
23 Ianuarie 2024
Descriere

Apartament spatios si luminos aproape de natura

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere, situat într-un complexul rezidential Baneasa Rezidential, în apropierea Ambasadei SUA.

Locatie privilegiata aproape de Baneasa Shopping City si Padurea Baneasa

Apartamentul are o suprafata utila de 135 mp, impartita inteligent, astfel incat intreg spatiul sa fie eficientizat pentru intreaga familie.  Începem cu un living generos, iluminat natural, ce se deschide către o terasă mare, oferind o priveliște panoramică și spațiu pentru relaxare în aer liber. 

Apartamentul dispune de două dormitoare spațioase, cu ferestre generoase ce permit luminii naturale să pătrundă în încăperi.

Cu două spații de dressing, veți beneficia de suficient spațiu pentru a vă organiza garderoba într-un mod practic și elegant. 

Apartamentul dispune de trei băi elegante, fiecare finisată cu materiale de înaltă calitate și dotată cu obiecte sanitare moderne. Bucătăria este mobilata, dotată cu electrocasnice moderne și finisată cu materiale de calitate, astfel ca reprezintă un spațiu funcțional și estetic.

Proprietatea se bucură de o locație strategică, având acces ușor la principalele artere rutiere și transport public.

Cu unul dintre cele mai mari centre comerciale din București în apropiere, veți beneficia de acces rapid la o varietate de magazine, restaurante, cinematografe și spații de agrement. Este locul ideal pentru cumpărături, divertisment și întâlniri cu prietenii.

Apropierea de Parcul Băneasa oferă o oază de verdeață și relaxare. Parcul este potrivit pentru plimbări în aer liber, alergări, picnicuri sau doar pentru a vă bucura de natură în mijlocul agitației orașului.

Cu Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) la doar o scurtă distanță, rezidenții din zona respectivă beneficiază de un acces rapid și comod către zboruri naționale și internaționale.

Existența unor școli, grădinițe și instituții educaționale în apropiere face zona atractivă pentru familiile cu copii, oferind facilități educationale de calitate.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 135 m² (10 EUR / m²)
Suprafață construită 165 m² (8 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2007
Dispunere P+3
Etaj 2
Nr. balcoane 1
Lift Nu
Parcare înăuntru 1
Nr. depozite 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 3 Camere Langa Baneasa Mall de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare