De inchiriat apartament 3 camere in complex cu piscina, cu loc de parcare subteran Grand Park Pipera Residence, Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov


ID: 115171
28 Decembrie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Apartament aflat la 10 minute de mers pe jos de British School

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere, situat in noul complex rezidential din zona Iancu Nicolae, Grand Park Pipera Residence.

Proprietatea include si un loc de parcare subteran.

Apartamentul are o suprafata totala de 94 mp si este inteligent compartimentat astfel: un living cu zona de dining si bucatarie open space, dormitor matrimonial cu baie proprie, un al doilea dormitor si inca o baie pe hol. 

Acesta este complet mobilat si utilat cu produse de inalta calitate si se bucura de un design modern si elegant.

Incalzirea apartamentului se face prin pardoseala, centrala termica fiind de bloc, cu contorizare pentru fiecare apartament in parte. Datorita ferestrelor mari, apartamenul este unul foarte luminos, astfel ca va veti putea bucura de foarte multa lumina naturala pe tot parcursul zilei si va va ajuta sa minimizati consumul de energie electrica. De asemenea, este dotat si cu jaluzele electrice din aluminiu, ce pot fi actionate prin telecomanda, si ce ofera izolare termica suplimentara, izolare fonica, securitate si intimitate.

Situat in Pipera, langa Padurea Baneasa, complexul Grand Park Pipera Residence este inconjurat de liniste, spatiu verde, zone aerisite si neaglomerate care invita la plimbare si destindere. In plus, acesta este desfasurat pe o suprafata de teren de peste 5,000 mp, cu alei pietonale, spatii verzi si spatii de relaxare.

Grand Park Pipera Residence ofera o varietate de facilitati premium, precum piscina interioara incalzita, sala de fitness, sauna finlandeza, exclusiv pentru locuitorii complexului.

De asemenea, dispune si de 2 niveluri de parcare subterane, care gazduiesc un numar suficient de parcari, o parte dotate cu infrastructura pentru incarcare autoturismelor electrice si hibrid.

Apartamentul se afla intr-o zona foarte cautata, datorita accesului rapid la facilitati si servicii de calitate superioara. Incepand de la afaceri locale (ex: magazine, bacanii, cafenele, restaurante, sali de sport, saloane de infrumusetare, clinici, spalatorii si service-uri auto etc) pana la centre mari comerciale, zona Pipera ofera tot ce aveti nevoie pentru un stil de viata modern si confortabil.

Centrul Comercial Jollie Ville se afla la doar cateva minute de mers pe jos, iar Baneasa Shopping City, cu cele mai exclusiviste magazine și restaurante fine, se gaseste la doar 10 minute distanta cu masina, oferind astfel o gama variata de magazine, divertisment si restaurante pentru toata familia.

De asemenea, un mare avantaj al zonei este numarul impresionant de scoli internationale de elita si gradinite de top, cum ar fi Mark Twain International School, care se afla la 8 de mers pe jos.

Lista scolilor internationale continua cu British School, Cambridge School, Olga Gudynn International School, AISB - Scoala Americana, etc, toate fiind la o distanta de maxim 6 minute de mers cu masina.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 77 m² (16 EUR / m²)
Suprafață construită 94 m² (13 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2021
Dispunere 1S+P+4
Etaj 2
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 3 Camere in Zona Iancu Nicolae de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare