De inchiriat apartament 3 camere in complex cu piscina comuna Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov


ID: 118304
20 Februarie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Apartament situat aproape de Cambridge School si Liceul Mark Twain

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament superb cu 3 camere situat intr-un complex securizat din zona Iancu Nicolae, aproape de Jollie Ville.

Proprietatea include si un loc de parcare subteran.

Este un apartament spatios, cu o suprafata de 123 mp, care se imparte in: living spatios, bucatarie complet mobilata cu mobilier executat la Bauformat din Germania si blat mobilier bucatarie Technistone, 2 dormitoare, fiecare cu acces la baie proprie, dressing, iesire catre terasa de aproximativ 25 de mp de pe care se poate admira gradina complexului. Acesta este complet mobilat si utilat cu produse de inalta calitate si marci de renume, precum Rovere Mobili. 

Apartamentul se bucura se multa lumina naturala pe timpul zilei datorita ferestrelor mari, reducand astfel substantial costurile la electricitate.

In ceea ce priveste confortul termic, proprietatea este dotata centrala termica proprie si aer conditionat. 

Complexul din care face parte apartamentul are o suprafata de 5,000 mp si dispune de o piscina comuna,  loc de joaca pentru copii cu parc propriu si parcare supraterana pentru vizitatori.

Zona in care se afla apartamentul este una foarte cautata, datorita accesului rapid la facilitati si servicii de calitate superioara. Incepand de la afaceri locale, printre care magazine, bacanii, cafenele, restaurante, sali de fitness, saloane de infrumusetare, clinici (estetice, medicale, stomatologice si veterinare), spalatorii si service-uri auto etc, pana la centre mari comerciale, precum Jollie Ville, Strip Mall, Baneasa Shopping City sau Promenada Mall, zona Pipera ofera tot ce aveti nevoie pentru un stil de viata modern si confortabil.

De asemenea, pe o raza de 2 kilometri avem o varietate de centre educationale, scoli internationale de elita, gradinite si after school pentru copii. Acestea includ Școala Internațională Olga Gudynn și British School of Bucharest, Kids Kingdom Kindergarden, Mark Twain International School, Scoala Americana etc

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață construită 123 m² (12 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2017
Dispunere 1S+P+3
Etaj 2
Nr. balcoane 1
Lift Nu
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 3 Camere in Zona Iancu Nicolae de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare