De inchiriat Apartament de 3 Camere Complexul Rezidential Privighetorilor, Iancu Nicolae Baneasa Zoo, Bucuresti

800 EUR / lună
ID: 32284
15 July 2024
Descriere

Locuințe Complet Mobilate și Utilate

Amplasat la limita de est a noului mini oraș Băneasa Rezidențial, delimitat prin strada de acces de acest proiect, ansamblul va beneficia, datorită acestei învecinări, de toate avantajele și facilitățile aflate în apropiere: spații verzi, parcuri, piste de jogging, grădinițe și locuri de joacă pentru copii, precum și de acces rapid la Galeria Comercială Feeria, hypermarketul Carrefour, Metro, Mobexpert, Ikea și Motor City.

Beneficii și Facilități de Top

Ansamblul rezidențial Privighetorilor este dezvoltat pe o suprafață de teren de 5.500 mp, iar suprafața desfășurată construită este de aproximativ 20.000 mp. Complexul este format din 4 blocuri dispuse D+P+7, totalizând 172 de apartamente: garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere.

Dotări edilitare private includ acces cu pază, sisteme de securitate și spații de depozitare la subsol. Apartamentul cu 3 camere din zona Băneasa este complet mobilat și utilat, dispune de un loc de parcare subteran, bucătărie complet echipată, aer condiționat în toate camerele, internet de mare viteză prin fibră optică și backup pentru încălzire termică și iluminat de urgență.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 82 m² (10 EUR / m²)
Suprafață construită 99 m² (8 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2009
Dispunere 1S+P+8
Etaj 3
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartamente Moderne in Ansamblul Rezidential Privighetorilor din Baneasa de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare