De inchiriat Apartament renovat recent si mobilat in Natura Residence


ID: 32710
18 August 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Apartament in complex cu sauna, sala de fitness, piscina

Apartament cu 3 camere situat in Baneasa, in complexul Natura Residence, intr-o zona linistita, curata si bogata in spatii verzi.

Aproape de Baneasa Shopping City, Mark Twain School, Cambridge School

Apartamentul este renovat recent, mobilat cu mobila Rovere mobili, dotat cu un senzor de fum, aer conditionat in fiecare camera.

Suprafata totala este de 114 mp si este impartit astefel: 2 dormitoare cu o suprafata vitrata generoasa, o bucatarie complet utilata si mobilata si 3 bai. Apartamentul dispune de o terasa spatioasa.

Beneficii: debara incapatoare, boxa, loc de parcare subteran ( poarta garajul auto deschizandu-se cu ajutorul unei telecomenzi).

Cladirea este dotata cu lift, dispune de paza 24/7, sauna pentru relaxare dupa desfasurarea activitatilor cotitdiene, sala de fitness pentru incurajarea activitatilor sportive si o piscina exterioara pentru combaterea zilelor toride de vara.

Apartamentul este situat aproape de Ambasada SUA, Baneasa Shopping City, Gradina Zoologica si Padurea Baneasa. Zona este strabatuta de numeroase linii de transport in comun care asigura legatura rapida cu toate zonele de interes din capitala.

In apropiere se afla si numeroase institutii de invatamant, cele mai cunoscute fiind Mark Twain International School, Cambridge School si British School.


Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 100 m² (9 EUR / m²)
Suprafață construită 114 m² (8 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Anul renovării 2015
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2009
Dispunere 1S+P+5
Etaj 4
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Costul mediu al
utilităților pe lună
100.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat
Saună
Piscină

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 3 Camere in Zona Baneasa de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare