De inchiriat Apartament Complet Mobilat cu 3 Camere Rafael Suites, Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov


ID: 47880
20 August 2024 47880
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Balcon Generos cu Vedere spre Padure

Acest apartament de lux, situat în zona exclusivistă Pipera și în apropierea Pădurii Băneasa, în cadrul complexului Rafael Suites, oferă un confort deosebit și un design modern. Cu ferestre generoase care permit pătrunderea luminii naturale, fiecare dormitor este echipat cu rulouri exterioare pentru un plus de confort și intimitate.

Locație Exclusivistă cu Dotări Premium și Parcare

Bucătăria semi-deschisă se deschide către un living spațios, fiind modern mobilată și echipată cu toate cele necesare, inclusiv o mașină de spălat vase și spații ample de stocare. Din living, aveți acces direct la un balcon generos de 10 mp, amenajat cu set de canapele pentru terasă și care oferă o vedere panoramică către frumoasa Pădure Băneasa.

Apartamentul include două dormitoare spațioase. Dormitorul matrimonial beneficiază de acces la o baie proprie separată și un dressing dedicat, oferind astfel intimitate și confort. Al doilea dormitor poate fi utilizat fie ca dormitor suplimentar, fie ca spațiu de lucru, în funcție de nevoile locatarului.

Cea de-a doua baie, situată lângă living, este echipată cu chiuvetă, grup sanitar și cabină de duș, și include, de asemenea, o mașină de spălat rufe.

Apartamentul vine la pachet cu două locuri de parcare: unul situat în fața blocului și celălalt la subsol, asigurând astfel un acces facil și sigur pentru vehiculele dumneavoastră.

Această locuință elegantă oferă un echilibru perfect între liniștea naturii și confortul urban, fiind alegerea ideală pentru cei care caută un stil de viață premium în nordul Bucureștiului.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 102 m² (10 EUR / m²)
Suprafață construită 120 m² (8 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2009
Dispunere 1S+P+2+M
Etaj 1
Nr. balcoane 1
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu 3 Camere in Rafael Suites de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare