De vanzare Apartament cu 3 Camere Baneasa Garlei, Bucuresti

385.000 EUR
ID: 122076
17 June 2024
Descriere

Terasă și Vedere la Lacul Băneasa

Descoperiți acest apartament spectaculos, situat la etajul 2 al unui imobil de tip boutique construit în 2018, care oferă o terasă cu vedere panoramică la lacul Băneasa. Apartamentul se desfășoară pe două etaje, oferind un spațiu generos și bine compartimentat pentru a satisface toate nevoile unei familii moderne.

Spații Moderne și Bine Compartimentate

La etajul principal, veți găsi trei camere, dintre care două dormitoare, alături de două băi moderne și o bucătărie complet utilată. De asemenea, acest nivel dispune de un balcon, ideal pentru momentele de relaxare. O scară interioară elegantă vă conduce la următorul nivel, unde se află o terasă deschisă de 71 metri pătrați utili, perfectă pentru petrecerea timpului în aer liber, și un grup sanitar suplimentar pentru confortul dumneavoastră.

Acest apartament este alegerea ideală pentru cei care doresc să combine confortul unui spațiu bine organizat cu priveliști spectaculoase și un stil de viață modern.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 89,2 m² (4.316 EUR / m²)
Suprafață construită 166 m² (2.319 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2016
Dispunere DS+HP+3
Etaj 2
Nr. balcoane 1
Lift Nu
Parcare afară 1
Nr. depozite 1
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament cu Terasa si Vedere la Lacul Baneasa - lux si Confort de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare