De vanzare apartament 3 camere Floreasca

401.280 EUR +TVA
ID: 64628
1 Octombrie 2020
Informații despre prețuri
  • 401.280 EUR - Apartament
  • 22.000 EUR - Parcare subterană la -1
  • *PLUS TVA
Descriere

Apartament de 3 camere, cu suprafață utilă interioră de 94 mp, la care se adaugă o terasă cu suprafață de 13 mp, situat în ansamblul rezidențial Rahmaninov 38 din zona Floreasca.

Rahmaninov 38 este un  ansamblu rezidențial cu o interpretare proprie, o compoziție de idei și stiluri, noul tău apartament surprinde notele înalte, dar și joase, ale unui loc în care indiferent de momentul zilei, te vei regăsi exact așa cum ești tu.

Situat în zona de nord a Bucureștiului, pe strada cu același nume, proiectul se distinge printr-o interpretare proprie, o compoziție inovativă de idei și stiluri, aducând în prim-plan defilarea distinctă a apartamentelor sale cu 2, 3 și 4 camere. Compartimentarea excelentă a spațiului, ferestrele largi privite ca portative de lumină, dar și zona extrem de ofertantă prin manifestul rafinat al stilului tău de viață, la noi te vei putea bucura de toate.

Cu o ambianță imponderabilă, dar plină de sensuri și personalitate, proiectul Rahmaninov 38 te așteaptă să îți regăsești stilul pe care îl cauți, dar și registrul din care vrei ca timpul pentru tine și familia ta să se materializeze.

Detalii proprietate
Stare În construcție
Nr. camere 3
Suprafață utilă 94 m² (4.269 EUR / m²)
Suprafață construită 107 m² (3.750 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2020
Dispunere 1S+P+7
Etaj 6
Nr. balcoane 1
Lift Da
Clasa de risc seismic Neclasificat
De la dezvoltator Da
Facilități
Nemobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Vanzare Floreasca - 3 Camere - ID:64628 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Apartament de Vanzare Floreasca - 3 Camere - ID:64628 | Bliss Imobiliare contact Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie
Sună-ne Similare