De vanzare Apartament 3 camere în zona Floreasca

ID: 86356
25 Ianuarie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Imobil situat in zona centrala - strada linistita

Apartamentul este situat intr - o vila pozitionata pe o strada extrem de linistita, are o suprafata de 70 mp impartita intre un living, doua dormitoare, baie, bucatarie, hol, boxa la demisol si este renovabil.

Pretabil atat pentru locuinta cat si pentru firma

Imobilul dispune de o compartimentare practica a incaperilor, de toate utilitatile necesare - inclusiv garaj și acces la curtea interioara a cladirii - fiind conectat la majoritatea zonelor importante ale orasului prin intermediul liniilor de autobuze 131, 135, 282, 331 ale caror statii se gasesc în proximitate.

De asemenea, statia de metrou Stefan cel Mare situata la 8 min de mers pe jos asigura legaturi rapide spre toate sectoarele si cartierele Bucurestiului datorita celor doua magistrale de metrou accesate direct.

Acest apartament nu face rabat de la atmosfera, avantajele si confortul pe care ti le ofera amplasarea in zona centrala a Bucurestiului si beneficiaza de toate facilitatile unui astfel de areal, fiind situat in imediata apropiere a magazinelor, clinicilor, centrelor educationale, spatiior de recreere ori restaurantelor.


Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 54,8 m² (2.009 EUR / m²)
Suprafață construită 70,4 m² (1.563 EUR / m²)
Gradină privată: -
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 1956
Dispunere DS+HP+1+Pod
Etaj Parter înalt
Parcare înăuntru 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Nemobilat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 3 Camere de Vanzare Floreasca (Piata) | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Apartament 3 Camere de Vanzare Floreasca (Piata) | Bliss Imobiliare contact Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie
Sună-ne Similare