De vanzare Apartament deosebit situat in Pipera

1.250 EUR / lună
265.000 EUR
ID: 46956
14 Iunie 2021
Descriere

Apartament cu 3 camere, loc de parcare si curte proprie

Apartament cu 3 camere, situat intr-un bloc tip boutique, 50 m pana la Jolie Ville.

Apartament langa Jolie VIlle si numeroase scoli internationale

Apartamentul beneficiaza de  2 bai, bucatarie inchisa, arhitectura si pozitie unica, curte proprie si loc de parcare in fata imobilului.

Geamurile sunt  înalte, tavane înalte (3m). Bucataria este mobilata (aragaz, cuptor electric, masina de spalat vase incorporate, masina de spalat rufe).

Finisaje: parchet triplu stratificat, gresie/ faianta Porcelanosa, baterii Grohe, usi Pinum, electrica Gewiss, centrala Buderus, 2 unitati de aer conditionat, pereti izolati fonic, termopan tripan, etc.

Liftul este Schindler pentru 7 persoane si spatiile comune sunt placate cu granit.

Perfect pentru spatiu birou sau rezidential.

Cartierul Pipera este situat in partea de nord-est a municipiului Bucuresti și a devenit unul dintre cele mai populare si valoroase cartiere rezidentiale ale capitalei, datorita numeroaselor scoli internationale existente. Administrativ, zona Pipera face parte din orasul Voluntari, dar datorita apropierii de Bucuresti poate fi considerata parte integranta din acesta.

Zona Pipera este marginita la nord de Soseaua de Centura si comuna Tunari, la est de orasul Voluntari, la vest de DN1, Baneasa Shopping City si Scoala Franceza, iar la sud de Lacul Tei. 

Cartierul Pipera permite accesul rapid catre aeroporturile Baneasa si Otopeni, catre noua autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti, dar si catre zona comerciala Baneasa si platforma industriala Pipera, unde se afla numeroase cladiri de birouri.

In ceea ce priveste transportul public, statia de metrou Pipera face legatura rapid cu centrul Bucurestiului, existand de asemenea linii RATB ( R459,RR449 si R450) care circula pe bulevardele Pipera, Iancu Nicolae si Emil Racovita.

Din Punct de vedere al accesului la centre comerciale, cartierul beneficiaza de numeroase locuri unde locuitorii zonei isi pot petrece o zi la cumparaturi in mall-urile sin apropiere, Baneasa Shopping City si Promenada, dar si in alte zone comerciale precum Pipera Plaza, Jolie Ville si Strip Mall.

Pe langa acestea, in cartier exista si supermarketuri (Mega Image, Carrefour Express, Lidl, Penny), unitati bancare, benzinarii, cateva clinici medicale private si un important showroom auto.
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 92 m² (2.880 EUR / m²)
Suprafață construită 124 m² (2.137 EUR / m²)
Gradină privată: -
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Vila
An construcție 2016
Dispunere 1S+P+2+M
Etaj Parter înalt
Nr. balcoane 2
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 3 Camere de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne