De vanzare Apartament modern cu 3 camere și curte proprie de 35mp Ima Residence Matei Basarab, Iancu Nicolae British School Bucharest, Bucuresti / Ilfov

350.000 EUR
ID: 84549
10 Octombrie 2023
Descriere

Apartament cu bucătărie deschisă, loc de parcare și boxă

Apartament mobilat modern cu 3 camere situat în Ansamblul Ima Residence, Pipera.

Aproape de școli internaționale, Pădurea Băneasa și săli de sport

Acesta este format din 2 dormitoare, dressing, un living spațios, o bucătărie open space utilată complet (inclusiv mașină de spălat vase), 2 băi și o curte proprie amenajată de 35mp.

Apartamentul beneficiază de o suprafață utilă de 127mp, dintre care 101mp suprafață utilă, fiind situat la parter, într-o clădire cu configurația de 1S+P+3.

Acest apartament dispune de finisaje interioare precum: tâmplărie exterioară cu geam tripan, încălzire prin pardoseală cu automatizare şi control al temperaturii digital pentru fiecare cameră în parte, centrală termică de 32 kw cu boiler încorporat, aer condiționat, video interfon, sistem supraveghere video 24/7.

De asemenea, acesta deține de un loc de parcare subteran și o boxă.

În apropiere regăsim: grădiniţe şi şcoli (Grădiniţa “Universul Copiilor”, British School, Mark Twain International School, Olga Gudyn International School), centre de shopping (Jolie Ville), săli de sport (World Class Atlantis), restaurante şi clădiri de birouri.

Îmbinând calitatea construcției cu o poziție superbă, lângă Pădurea Băneasa, ieșim în întampinarea celor mai exigente așteptări.

Accesul către Complex se realizează foarte ușor, atât din Bulevardul Pipera, cât și din Bulevardul Erou iancu Nicolae, în vecinătate regăsindu-se cele mai importante grădinițe și școli internaționale, centre de shopping, săli de sport, restaurante și clădiri de birouri.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 100,9 m² (3.469 EUR / m²)
Suprafață construită 127,1 m² (2.753 EUR / m²)
Gradină privată: 34 m²
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2021
Dispunere 1S+P+3
Etaj Parter
Lift Nu
Parcare înăuntru 1
Nr. depozite 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 3 Camere in ima Residence de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare