De vanzare apartament 3 camere Iancu Nicolae | Pipera

123.000 EUR
ID: 91052
25 Noiembrie 2021
Descriere

Apartament cu 3 camere, situat in Millo Residence. Apartamentul are o suprafață utilă de 77.3 mp și totală de 81.4 mp, fiind situat la parterul unui bloc cu 3 etaje.  Detine un loc de parcare suprateran in parcarea privata a imobilului, care este prevazuta cu bariera automata. 

Este compartimentat astfel: hol acces, 1 baie la intrare, living cu bucătărie open space, spațiu depozitare, dormitor , dormitor cu baie matrimonială.

Este parțial mobilat: dispune de mobila din bucătărie și living, dressing-uri și un pat. Are parchet, gresie, rulou la geamul de la terasă și folie anti-vizuală pe geamuri, perdele și draperii în dormitoare și jaluzele în living.

Dotat cu aer conditiinat in doua camere, centrala termica de apartament Buderus, radiatoare termice premium din otel Purmo, detector gaz, rulou exterior la usa terasei, folie anti-vizuala pe geamuri .

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 77 m² (1.597 EUR / m²)
Suprafață construită 81 m² (1.519 EUR / m²)
Gradină privată: -
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2019
Dispunere P+3
Etaj Parter
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare afară 1
De la dezvoltator Nu
Costul mediu al
utilităților pe lună
30.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Vanzare Iancu Nicolae | Pipera - 3 Camere - ID:91052 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare