De vanzare Apartament 3 camere în bloc nou 2021 Grădina Icoanei

1.600 EUR +TVA / lună
375.000 EUR +TVA
ID: 86431
9 Septembrie 2022
Informații despre prețuri
  • 375.000 EUR - Apartament
  • 15.000 EUR - Parcare supraterană
  • 5.000 EUR - Boxă
  • *PLUS TVA
Descriere

Apartament superb și luminos în centrul Bucureștiului

Apartament modern cu 3 camere într-o clădire rezidențială nouă tip boutique din 2021 de doar 4 etaje (cu lift).

Într-una dintre cele mai populare zone istorice și boeme din București

Combinația minunată a unei locuințe moderne într-una dintre cele mai populare zone istorice din centrul Bucureștiului. Dacia | Gradina Icoanei | Piata Gheorghe Cantacuzino.

Situat la doar câțiva pași de Grădina Icoanei (Parcul) și stația de metrou Piața Romană. De asemenea, Piața Universitate cu Centrul Vechi al Bucureștiului se află la 10-15 minute de mers pe jos. Zona este plină de istorie, cu clădiri mici și o plăcere să te plimbi prin zonă.

Acest apartament este la primul etaj, cu vedere la fața clădirii, cu o vedere minunată la unele vile istorice. Spațios cu o dispunere inteligentă si logică, acest apartament are o suprafață utilă de 106 mp. (aproximativ 120 mp suprafață construită).

Punctele de atracție ale acestui apartament sunt ferestrele înalte care oferă multă lumină naturală, calitatea superbă a finisajelor, bucătăria complet utilată și modernă, două băi, centrală termică și încălzirea prin pardoseală. În plus, fiecare cameră are aer condiționat. La subsol este rezervat un depozit pentru acest apartament.

Această zonă boemă din centrul Bucureștiului, cu multă istorie, clădiri joase, străzi mici, parcuri confortabile și multe restaurante, terase, baruri și cafenele este populară pentru oamenii „deschiși și cu spirit liber”.

Imobilul are în total 8 apartamente, inclusiv apartamentul penthouse la etaj. Cladirea beneficiaza de lift.

Fiecare apartament are o bucătărie complet utilată, ferestre mari care aduc multă lumină naturală, dulapuri, zonă de depozitare, baie modernă și o zonă de depozitare subterană. Încălzire prin pardoseală cu un sistem de încălzire pe gaz și răcire cu unități individuale de aer condiționat.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 106 m² (3.538 EUR / m²)
Suprafață construită 125 m² (3.000 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2022
Dispunere 1S+P+4
Etaj 1
Lift Da
Nr. depozite 1
De la dezvoltator Nu
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 3 Camere in Bloc nou 2021 de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne