De vanzare apartament 3 camere Delta City, Vacaresti, Bucuresti

167.000 EUR
ID: 118737
18 Octombrie 2023
Informații despre prețuri
  • 167.000 EUR - Apartament
  • 15.000 EUR - Parcare supraterană
Descriere

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere, finalizat in anul 2022 si situat la etajul 9 al unui imobil de 10 etaje din ansamblul rezidential Delta City.

Acesta are o suprafata utila de 69 mp si se imparte in 2 dormitoare, 2 bai, living si bucatarie. Apartamentul se ofera nemobilat si neutilat, astfel ca viitorii prorpietari isi vor putea pune amprenta personala si vor transforma locul in caminul lor ideal. 

Acesta beneficiaza de termoizolație de cea mai inalta calitate, usi de intrare metalice, gresie anti-derapanta si bai complet echipate.

Proprietatea aceasta este ideala pentru cei care cauta o locatie cu liniste, confort, dar cu acces facil la zone de interes din Bucuresti. 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale locuirii în zonă este proximitatea față de Parcul Natural Văcărești, un parc natural urban unic în Europa, oferind o oază de natură sălbatică în mijlocul orașului. Parcul este excelent pentru drumeții, observarea păsărilor, ciclism și relaxare în aer liber. Pe langa Parcul Văcărești, există și alte opțiuni de recreere în zonă, cum ar fi Parcul Tineretului, Parcul Carol, cu terenuri de sport, piscine, centre de fitness și spații verzi.

De asemenea, zona ofera acces la un centre comerciale bine amenajate, precum Sun Plaza Mall sau Bucuresti Mall, care se afla la 5 minute distanta cu masina, si care includ magazine, supermarketuri, restaurante, cinematografe și alte facilități de cumpărături și divertisment.

In zona exista numeroase școli și grădinițe în zonă, ceea ce face sa fie cartierul potrivit pentru familii cu copii, iar vis a vis, la doar 3 minute de mers pe jos se afla Parcul Lumea Copiilor cu nenumarate locuri de joaca, terenuri de tenis, baschet, fotbal si tenis de masa. Tot in vecinatate, la nici 5 minute de Delta City, se află Palatul Copiilor și Orășelul Copiilor.

Piața Unirii și Centrul Vechi se afla la doar 10 minute distanta si oferă oportunități culturale și de divertisment, cum ar fi muzee, teatre, galerii de artă și evenimente culturale.

Un alt mare avantaj este ca zona este bine conectată la rețeaua de transport public a orașului, cu stații de metrou precum Piata Sudului la 4 minute si Mihai Bravu la 10 minute, și autobuze care facilitează deplasările către oricare parte a Bucureștiului.

Asadar acest apartament este potrivit pentru cei care doresc să trăiască într-un mediu urban modern, dar să aibă în același timp acces la natură și locuri de recreere.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 69 m² (2.420 EUR / m²)
Suprafață construită 70 m² (2.386 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2020
Dispunere 1S+P+10
Etaj 9
Nr. balcoane 1
Lift Da
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Vanzare Vacaresti - 3 Camere - ID:118737 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare