De inchiriat apartament modern de 4 camere cu terasa de 30 mp GreenVista Pipera, Pipera, Bucuresti / Ilfov


ID: 113887
5 Februarie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Apartament situat foarte aproape de Scoala Americana

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament premium de 4 camere, aflat in complexul rezidential GreenVista din zona Pipera Nord, in apropiere de Scoala Americana.

Proprietatea include si un loc de parcare subteran.

Apartamentul este modern, foarte spatios, luminos si bine compartimentat. Dispune de living care integreaza zona de dining si bucataria open space complet echipata, 1 toaleta de serviciu, 3 dormitoare, 2 bai, spatiu de depozitare si o terasa de 30 mp.

Complexul in care se afla apartamentul, Green Vista Residence, este ideal pentru a incepe o viata noua cu un confort modern intr-un peisaj natural si in zona cu cea mai mare dezvoltare economica din ultimii ani. Acesta dispune de spatii verzi generoase, locuri de joaca pentru copii, este supravegheat video şi beneficiaza de un sistem de Property Management eficient. Accesul in complex de face pe baza de cartela, iar accesul in parcarea subterana se face cu telecomanda. De asemenea, apartamentul beneficiaza si de un loc de parcare subteran.

Zona in care se afla apartamentul imbina atat linistea pe care o ofera periferia capitalei (Nordul Bucurestiului) cu functionalitatea cartierului Pipera constand in magazine, clinici medicale, sali de sport si bazine inot, parcuri si spatii de agrement departe de blocajele de trafic urbane.

La doar 10 minute de mers cu masina, veti gasi centrul comercial Jolie Ville Pipera, iar Baneasa Shopping City se afla la 17 minute distanta, oferind astfel o gama variata de magazine, divertisment si restaurante. De asemenea, si Aeroportul International Baneasa se afla la aceeasi distanta.

Pe langa Scoala Americana si Olga Gudynn International School, care se afla in imediata vecinatate, zona ofera un numar impresionant de scoli internationale de elita si gradinite, iar printre acestea se numara Mark Twain International School, Cambridge School, British School si multe altele, care se afla la o distanta de aproximativ 15 minute.

Asadar, acest apartament este ideal pentru o familie ce-si doreste un stil de viata confortabil si linistit, intr-o zona exclusivista, conectati la tot ce conteaza pentru crestere si dezvoltare.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 100 m² (12 EUR / m²)
Suprafață construită 200 m² (6 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2010
Dispunere 1S+P+9
Etaj 6
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Costul mediu al
utilităților pe lună
200.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 4 Camere in GreenVista Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne