De vanzare Apartament Spațios cu Vedere la Lac Nordului, Bucuresti

430.000 EUR
ID: 4704
10 May 2024
Descriere

Explorează Confortul de Lux în Inima Zonei Nordului

Descoperă această oază urbană într-o clădire rezidențială nouă, situată în zona Nordului din București. Apartamentul, situat la etajul 3, oferă o priveliște pitorească către lacul Herăstrău și include și un loc de parcare în garajul subteran.

Experimentează Confortul Modern: Apartament Complet Mobilat cu Parcare Subterană

Cu o suprafață generoasă de 107 mp, acest apartament îți oferă spațiu suficient pentru a te bucura de confortul urban într-un cadru modern și elegant. Designul exterior original, cu etaje dimensionate neegal, adaugă unicitate și caracter acestei proprietăți. De asemenea, este inclus și un loc de parcare în garajul subteran, asigurându-ți liniștea și comoditatea pe care o meriți.

Locuința este complet mobilată cu mobilier de la Mobexpert, aducând o notă de rafinament și stil în fiecare colț al spațiului tău. Este momentul să faci pasul către un stil de viață urban sofisticat și confortabil într-o locuință cu adevărat specială.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 95 m² (4.526 EUR / m²)
Suprafață construită 107 m² (4.019 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Anul renovării 2021
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2005
Dispunere 1S+P+5
Etaj 3
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Costul mediu al
utilităților pe lună
250.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Eleganta Urbana: Apartament Spatios cu Vedere la lac in Zona Nordului de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne