De vanzare Apartament, 4 camere, Codrii Residence, Titan Codrii Residence, Titan, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 103810
28 Martie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Apartament 4 camere in complex, langa parc si metrou

Avem placerea sa va prezentam un apartament de 4 camere situat in Complexul rezidential privat Codrii Residence (Aleea Codrii Neamtului), cu acces imediat catre punctele de interes ale zonei (Auchan Titan, metrou Titan si metrou Nicolae Grigorescu, parcul Titanii si parcul IOR – Titan, multiple mijloace de transport, scoli si gradinite, complex comercial etc) si ferit de zgomotul traficului de la bulevard.

Apartamentul este eficient compartimentat, beneficiind de multiple spatii de depozitare, 2 bai generoase, un balcon si o terasa, iar spatiile principale ale locuintei, respectiv bucataria si livingul au suprafete mari. Orientarea este mixta, apartamentul fiind astfel luminos si calduros, iar finisajele sunt de inalta calitate, intretinute intr-o stare foarte buna.

Complexul Codrii Residence este format exclusiv din imobile cu regim mic de inaltime, S+P+2E+M, cu cai de acces largi, oferind astfel locatarilor intimitate si fiind aerisit, iar accesul in complex este privat si restrictionat, locatarii beneficiind de siguranta deplina.

Impreuna cu apartamentul se poate achizitiona si un loc de parcare situat in garajul subteran al imobilului, in suprafata de 17mp (avand posibilitatea crearii unei boxe de depozitare de aprox 4mp).

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 84 m² (1.964 EUR / m²)
Suprafață construită 93 m² (1.774 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Anul renovării 2016
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2015
Clădire renovată 2016
Dispunere P+3
Etaj 1
Nr. balcoane 2
Lift Nu
Parcare înăuntru 1
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 4 Camere, Titan de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne