De inchiriat Apartament premium cu 4 dormitoare Kiseleff Aviatorilor Docentilor Residence, Aviatorilor, Bucuresti

4.000 EUR / lună
ID: 93085
12 Martie 2024
Descriere

Apartament cu doua locuri de parcare subterane

Cladire cu terasa de pe acoperiș cu piscină în aer liber

Apartament modern de lux cu 4 dormitoare într-una dintre cele mai exclusiviste clădiri premium din zona Kiseleff/Aviatorilor.
Locatia exceptionala este desavarsita prin prezenta terasei de pe acoperiș cu piscină în aer liber, cu acces exclusiv pentru rezidentii cladirii.
Apartamentul este situat la etajul 2 si este compus din 4 dormitoare, living foarte spatios, bucatarie complet mobilata si utilata modern, 4 bai si un balcon. Toate materialele și finisajele sunt de cea mai înaltă calitate printre care putem numi pardoseala din lemn, tipul de uși, ferestrele mari și mobilierul de înaltă calitate. Propietatea este complet mobilata si utilata.
Acest apartament beneficiază de spatiu exterior (atat terasa de pe acoperis, cat si balconul), ce va ofera un spatiu de relaxare cu o priveliste extraordinara asupra intregii zone.
Doua locuri de parcare subterane sunt special rezervate locuitorilor acestui apartament.
Alte beneficii ale amplasarii propietatii:
  • Situat in complexul Docentilor Residence, care este la câțiva pași de Kiseleff și Parcul Herastrau, două dintre cele mai frumoase parcuri ale orașului, cu locurile de joacă, restaurante și cafenele.
  • Bucurându-se de liniștea locației sale, proprietatea beneficiază de toate facilitățile orașului: supermarketuri, școli, precum și acces ușor la transportul public, stația de metrou Aviatorilor și Victoriei și 5 linii de autobuz.
  • Docentilor Residence este situat perfect pentru cei care doresc să aibă toate facilitățile la câțiva pași.
  • Docentilor Residence este o clădire cu 4 etaje, cu apartamente de 2,3 și 4 camere, cu suprafețe variind de la 100 la 260 mp. Toate unitățile au două locuri de parcare subterane și acces la piscina de pe acoperiș. Clădirea beneficiaza de sistem CCTV, interfon video, ascensoare Tysen Krupp.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 222 m² (18 EUR / m²)
Suprafață construită 250 m² (16 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2013
Dispunere 1S+DS+HP+4
Etaj 3
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 2
De la dezvoltator Da
Costul mediu al
utilităților pe lună
400.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament Modern de lux de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare